Saturday, November 26, 2011

Sambata-Bancuri

1.Un, francez, un englez, un roman si un ungur se aflau intr-o barca pe cale sa se scufunde.Cei 4 decid sa traga la sorti pe cine sa arunce din barca si sa ii scape pe ceilalti.
Ghinionul cazu asupra englezului.Acesta zice"Long live the Kingdom" si se arunca in apa.
Cei ramasi observa ca barca tot se scufunda.Veni randul francezului sa se arunce.Acesta zice"Vive la France" si se arunca.Barca se tot scufunda.Ghinionul cazu pe roman.Acesta zice"Traiasca Romania Mare"si ii facu branci ungurului.

2.In muzeu:
-Ce mizerii de tablouri pe aici...
Paznicul:
Doamna asta nu e tablou, asta e o oglinda.

3.
. In noaptea aia s-a luat curentul… si pentru ca au fost multe cazuri de urgenta, la chemarea facuta la 911 a venit un singur paramedic. Casa era in totala bezna cind paramedicul i-a cerut fetitei de 3 ani Kathleen, sa tina in mina lanterna deasupra mamei ei, ca sa aiba suficienta lumina sa poata sa o ajute pe mama ei sa dea nastere micului ei fratior.
Cu multa sirguinta, Kathleen a facut tot ce i s-a cerut. Si in scurt timp s-a nascut fratiorul ei Connor.
Paramedicul l-a ridicat de picioruse si i-a dat o palma micutului sa-l faca sa plinga si sa-si curete astfel plamanii. Si imediat Connor a inceput sa tipe.
Apoi paramedicul i-a multumit fetitei pentru ajutorul ei si a intrebat-o din curiozitate si o oarecare grija pentru psihicul fetitei… ce crede ea despre ceea ce s-a intimplat?
Kathleen a raspuns prompt si cu atitudine:
- N-ar fi trebuit sa se bage acolo de la bun inceput!… Merita sa mai capete inca una!!!

Categories:

13 comments:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...