Tuesday, September 25, 2012

Poti merge mai departe

Poti sa mergi mai departe pentru ca viata merge inainte si e mai bine sa mergi si tu o data cu ea decat sa o lasi sa te impinga de la spate. Poti sa spui ca mergi mai departe cu buzele iar cu inima poti sta pe loc.Poti sa crezi, sa te minti ca mergi mai departe cand de fapt tu stai pe loc.Poti sa iti creezi propria poveste in care mergi mai departe iar in realitate sa nu fie asa.Poti incerca orice ca sa fie bine si intr-o secunda se devina mai rau.
Poti sa faci asta, pot sa fac asta dar pot trai cu intrebarea oare de ce a fost asa?
Zambete si multa fericire mi-au inundat toata fiinta acum cateva saptamani in urma dar nu a fost pur si simplu ci cu un moitv.Mai bine spun ca, aceasta fericire a fost cauzata de ceva sau cineva insa cu ce rost? Daca oricum au venit mai multi nori, de fapt o furtuna, de ce a mai fost bine?Ca apoi sa urmeze o cearta de toata frumusetea? Care e legea fericirii? Azi si maine nu mai poti de bine si urmatoarele 14 zile crezi ca innebunesti de la atatea probleme?
Cel mai interesant e ca atunci cand acel ceva sau acel cineva incepea sa plece sau cand am inceput sa ma gandesc ca e mai bine sa il dau afara a venit si furtuna. Coincidenta? Inima mea vrea sa creada ca nu dar creerul imi spune ca e da...

27 comments:

  1. Acum pleci si dispari,
    Si din nou iar apari.
    Azi vii,maine pleci
    Si te ascunzi ca luna prin nori.
    In timp ce citeam postarea ta mi'au venit versurile astea in minte:)) mai e si bine ca sa poti sa treci mai usor peste rau:p eu asa consider...ca acel bine te intareste putin sa'i poti face fata raului

    ReplyDelete
  2. Alege cu mintea, dar iubește cu inima.
    E greu acest lucru deoarece inima are o forță de neimaginat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este , inima chiar are o putere mare :)

      Delete
  3. Asta simteam si eu aseara cand m-a dat peste cap faptul ca am aflat ceva la care nu ma asteptam... Dar tot ce putem face e sa afisam un zambet fals si sa mergem mai departe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zambetele false nu ajuta.Mai bine esti trista si apoi zambesti cu adevarat.:d

      Delete
  4. Putem trece peste orice,dacă chiar vrem asta!

    ReplyDelete
  5. oricand poti merge mai departe atata timp cat iti doresti.

    ReplyDelete
  6. Daca iti doresti,reusesti intr-un final sa mergi mai departe.E important sa nu te uiti cu durerea in trecut!

    ReplyDelete
  7. Nu poti merge mai departe ci trebuie sa mergi mai departe. Decat sa stai pe loc si sa te intrebi de mii de ori de ce s-a intamplat asa mai bine actionezi. Nu exista nicio reteta a fericirii. Fiecare alege sa fie fericit sau nu cu ceea ce ai in acel moment, cu zile ploioase ori nu, cu nelinisti, zbucium, necazuri, probleme, bucurii etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uneori cand actionezi strici tot.In cazul meu asa a fost.

      Delete
  8. Daca nu ai merge mai departe ai trai numa in trecut, ceea ce nu e asa placut...zic eu

    ReplyDelete
  9. Mereu poti mergem mai departe ,atat timp cat esti in viata,orice s-ar intampla viata conteaza cel mai mult,spun asta din experienta.Ai sa poti trece si peste aceasta furtuna,bafta! :)

    ReplyDelete
  10. Inima si mintea au slabe sanse sa fie pe aceeasi unda :| De multe ori gresim ca alegem cu inima, alteori si mintea greseste... Dar cu bune si rele trebuie sa le acceptam, nu avem ce face :| Iar lucrurile bune, ne dau un gram de curaj si forta sa infruntam relele >:D<

    ReplyDelete
  11. Tot timpul va fi o contrazicere intre inima si creer! :*Ai grija

    ReplyDelete
  12. In viata totdeauna trebuie sa mergi mai departe!!!

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...