Thursday, November 22, 2012

Alta surpriza

B.D. m-a nominalizat si pe mine sa spun de ce mi-am facut blog.
Este o intrebare usoara.
Acum doi ani, cu aproximatie, mi-am facut acest blog pentru ca vroiam tare mult sa am si eu unul.Cred ca mai mult l-am facut deoarece nu prea aveam ce face.Atunci nu aveam ce face iar acum nu stiu cum sa fac sa am mai mult timp la dispozitie.Inchisoarea imi mananca tot timpul dar asta e, nu am ce face.
Ei bine si eu trebuie sa nominalizez 15 persoane asa ca iata-le:
Roxy
Lxi
Sweet Lemon
Viorel
Zdwuby
A-
Nymphetamine
ClassIC
Denisa Irina
Gabriela (viata)
C.L.M.
Stephany
AlyZ
Sorana
Madalina
Categories: , ,

14 comments:

  1. multumesc scumpa mea pentru ca m-ai nominalizat..:*:*:*...pe blogul meu personal(nu cel cu povesti)vei gasii si raspunsul..:*:*:*>:D<

    ReplyDelete
  2. Multumesc tare mult! :*:* e foarte frumos :x

    ReplyDelete
  3. Suprb!Leapşa te caracterizează în totalitate!Mă bucur atât de mult să îţi pot comenta din nou postările minunate!Mă bucur!!

    ReplyDelete
  4. Super multumiri din partea mea.Te pup dulceee!:*

    ReplyDelete
  5. Multumesc tare mult >:D<
    Pupici :*

    ReplyDelete
  6. Mersi frumos:x Si hai sa'ti raspund aici ca am facut deja un articol cu premiile (dar o sa fac un update sa te numesc si pe tine:) )
    Pay...mi'am facut blogul pentru ca am vrut sa'mi spun undeva parerile fara sa ma cunoasca nimeni, deci sa nu poata sa ma critice direct, dar evident asta s'a schimbat pe parcurs pentru ca mi'am facut cativa prieteni pe aici si nu prea mi'am pastrat deloc anonimatul:))

    ReplyDelete
  7. N-am sa postez la mine pe blog, insa am sa iti scriu aici de ce mi-am facut blog :D.
    L-am facut acum 2 ani si aproape 3 luni. Vazusem ca aveau mai multe persoane si am zis sa incerc si eu. Initial vroiam sa fie un fel de jurnal, dupa care ... "planul" s-a shcimbat mult. Iar acum este un loc in care imi exprim direct sau indirect trairile. Ma bucur ca am ales sa il creez, fara el nu as fi descoperit unele lucruri despre mine si poate ca nu as fi incercat niciodata sa scriu. Poate nici n-as fi citit atat de multe carti daca nu imi faceam blog (da, nu prea are legatura, insa la mine in cap are).
    Te pup! :*

    ReplyDelete
  8. multumesc Denisa :) Mi-am facut blogul pentru ca voiam o cale sa-mi exprim mai usor sentimentele.

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...