Saturday, March 8, 2014

Cosmarul

 Capitolul 4
Melissa încremeneşte gândindu-se că într-adevăr el nu este un om normal.Mai întâi îi aude vocea în mintea ei, iar acum îi citeşte gândurile ? Aşa ceva nu poate fi posibil.Ea îl priveşte înghiţând în sec, ceea ce nu rămâne neobservat de Teo. Acesta spune încet ca numai ea să audă :
- Se pare că persoana care a avut cartea a vrut să îşi arate talentul. Uite ce a desenat. Acesta se apropie de Melissa ca să îi arate desenul. Tânăra simte parfumul lui puternic care o face să devină agitată fară voia ei. Nedorind să fie aşa aproape de el ridică repede mâna şi întreabă:
-Pot să merg la baie?
-Da, răspunde doamna profesoară fără să îşi ia ochii din cartea ei. Melissa iese repede pe uşă simţind că privirea lui Teo este asupra ei. Ajunge la baie şi se dă cu apă rece pe faţă simţind că începe să se liniştească. Totuşi când se uită în oglindâ observă că faţa ei este albă. Uşa se deschide şi o tânără cu părul lung brunet şi ochii căprui , cu tenul deschis întră privind-o atentă pe Melissa.
- Eşti bine? Arăţi cam palid.
-Nu am nimic, nu am mâncat prea mult dimineaţă. Voi fi bine.
-Eşti sigură? Vrei să te ajut cumva?
-Nu, nu este nevoie... Eu doar... mă duc acasă.
Melissa pleacă aproape fugind şi o ţine tot aşa jumătate de drum dar când oboşeşte se opreşte trăgându-şi sufletul. Ziua ei începuse atât de bine iar într-o clipită totul a devenit rău. Mai bine zis la apariţia lui şi a cuvintelor auzite în mintea ei '' vei păţi ceva rău'' . ''Poate sunt eu paranoică, poate doar mi se pare. Cred că am  înnebunit. E doar un tip care se dă mare'' Îşi spune ea, zâmbind uitându-se prin jur ca să vadă unde se află. Astfel dă cu ochii de o persoană care îi face zâmbetul să despară. La câţiva metri distnţă de ea se află Teodor care zâmbeşte din nou malefic. Melissa îl priveşte uimită nevenindu-i să  creadă cele care se întâmplă. În mod normal nu ar fi reacţionat aşa însâ de la apariţia lui se pare că tot corpul ei a luat-o razna. Are senzaţia că aude cuvinte ce nu au fost rostite, o cuprinde frica destul de des, i se face rău iar acum acel băiat stă la câţiva metri distanţă de ea.
-Nu... asta nu se poate, zice ea şi începe din nou să fugă. Fară să bage de seamă vrea să treacă strada exact când o maşină vine în viteză. Din fericire maşina pune frână la timp iar Melissa continuă să alerge spre casă lăsând în urmă şoferul uimit şi pe Teo. Acesta se opreşte din zâmbit urmârind-o pe Melissa cum se depărtează tot mai mult dispărând din raza lui vizuală.
-Eşti nebun?! întreabă fata brunetă care a intrat în baie vrînd să o ajute pe Melissa, apărând dintr-o dată lângă Teo.
-Doar după tine, Elena.Cu ce te pot ajuta în această zi frumoasă?
-Nu ai înţeles care e misiunea ta?Trebuie să o convingi să vină cu noi de bun
ă voie dar tu ce faci? O sperii de moarte? Şi oricum, cum ai ajuns aşa de repede aici?
-Am ieşit din clasă imediat după ea dar ai intrat in baia aia şi am crezut că îi explici tu cum stă treaba. Însă când a ieşit fugind am urmărit-o cu ajutorul unui om cu maşina.
-Vrei să spui că i-ai controlat creierul ca să facă ce vrei tu.
-Da, dar cum ai zis tu, Elena, sună mai urât.
-Rezolvă asta Teodor. Nu trebuie să se teamă de tine, trebuie să te placă.Fă-o să uite ziua asta şi poartă-te frumos. Îi spune tânăra privindu-l foarte serioasă cee ce se pare că nu îi place deloc tânărului. Acesta se apropie mult de ea şi îi spune plin de răutate.
-Mai uşor cu oridinele, dragă. Ai uitat ce s-a întâmplat ultima oară când ai crezut că poţi să faci ce vrei? Nu cred că vrei să îţi amintesc.Cicatricea de pe spatele tău încă nu s-a vindecat. Acesta pleacă lăsând-o pe Elena singură fără să îi spună dacă va îndrepta situaţia sau nu.
Va urma

2 comments:

  1. Wow ,wow ce-mi place!! <3 vreau urmatorul capitol acum :)).Sigur e ceva ciudat cu Teo...acum si cu Elena,abia astept sa aflu ce. :D

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...