Tuesday, March 4, 2014

Cosmarul

 Capitolul 3
Melissa îl priveşte cu ochii mari înspăimântaţi fără să poate scoate vreo vorbă. În mod normal aşa ceva nu ar fi speriat-o însă de această dată pur şi simplu nu poate stăpâni teama ce a cuprins-o. Încearcă din răsputeri să se adune şi reuşeşte în cele din urmă să zică destul de tare astfel încât toată clasa inclusiv doamna profesoară să o auda.
-Nu...
-Domnişoară Melissa? Vrei să ne împărtăşeşti şi nouă despre ce vorbeaţi tu cu tânărul.... zice aceasta şi face o pauză pentru a se uita pe o hârtie, apoi adaugă:Teodor?
-Îmi puteţi spune Teo, doamnă.
-Bine, Teodor! Ce-ar fi ca tu cu domnişoara Melissa să staţi în aceeaşi bancă la ora mea?Văd că aveţi ce discuta deşo eşti nou.Hai, ridică-te şi fă schimb cu partenerul Melissei.
Cei doi fac schimb de locuri spre oroarea Melissei care încă nu înţelege ce se întâmplă.Ca nefericirea ei să fie şi mai mare soarta face ca locul de lângă Claudiu să fie acum liber, aşa că Lidia se grăbeşte şi zice:
-Pot să stau eu lângă Claudiu.
-Eşti sigură că vrei doar să stai? se aude o voce din clasă şi toţi încep să râdă. Chiar şi Claudiu se uită la ea şi zâmbeşte, aceasta înroşindu-se. Melissa îşi întoarce privirea de la cei doi exact când doamna profesoară spune:
-Gata! liniştiţi-vă!Să nu vă aud. Deschideţi manualul la pagina 40 şi citiţi rezumatul.Aveţi 10 minute la dispoziţie apoi trecem la întrebări.
Se aud foşnetele paginilor însă Melissa nu face nici o mişcare.Ziua ei perfectă nu mai este la fel. Claudiu nu mai stă cu ea, ba chiar i-a zâmbit Lidiei şi ar putea jura că a auzit vocea tipului de lăngă ea în mintea ei spunându-i că va păţi ceva rău. Îşi întoarce incet privirea spre el observând că acesta o priveşte zâmbind smechereşte.
-Ai grijă, îi spune el încet ca numai ea să audă.Fata aia  pare că vrea să ţi-l fure pe Romeo. Dar hei, vezi partea bună a lucrurilor. Nu va trebui să mori la finalul poveştii. Sau da? întreabă acesta , zambetul  malefic revenindu-i pe chip.
-Cine eşti? întreabă ea în cele din urmă, frica de înainte dispărând încetul cu încetul.
-Hm, o întrebare interesantă.Fosta mea prietenă îmi spunea coşmarul dar nu mai este printre noi că să îţi poată confirma asta. Însă dacă mă rogi frumos îţi pot demonstra de ce îmi spunea aşa. Acesta îşi întoarce capul spre cartea lui şi începe să citească.
Melissa îl examinează nereuşind să îşi dea seama  dacă vorbeşte serios sau nu. Este sigură totuşi că ceva nu e înregula cu baiatul ăsta. O sperie însă prezenţa lui în clasă pare foarte normală pentru toţi ceilalţi. Deşi este nou nimeni nu-i acordă atenţie aşa cum ar fi fost în mod normal. Toţi sunt preocupaţi cu treburile lor obişnuite. Melissa îl priveşte foarte atentă observând că arată bine. Are părul brunet puţin ciufulit, iar ochii căprui închis. Tenul lui este măsliniu şi în ciuda tricoului negru oarecum larg pe care îl poartă se poate observa că are un abdomen bine făcut. Melissa îşi dă seama că Teo este chiar frumos, poate chiar mai frumos ca şi Claudiu. Acesta este mai degrabă adorabil în timp ce Teo este frumos ca un fotomodel din revistele prietenei ei Bianca. De parcă ar fi auzit ce gândeşte Melissa, acesta îşi întoarce capul spre ea zâmbind.
                                                                                                                                        Va urma

8 comments:

  1. presimt o poveste de dragoste aici..

    ReplyDelete
  2. Minunata postarea.
    Te astept cu drag si pe la mine :* .

    ReplyDelete
  3. Ai primit o leapsa de la mine! http://journal-of-soul.blogspot.ro/2014/03/leapsa-kilometrica-cu-amintiri.html

    ReplyDelete
  4. Are ceva din "Chimie Perfecta" si "Ingerul Noptii" insa in felul tau propriu.Abia astept sa citesc si urmatorul capitol acum ,m-a intrigat foarte mult!! <3

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...