Saturday, October 29, 2011

Nu se poate!

Cine a spus ca poti sa uiti pe cineva la care ai tinut?
Nu cred ca a spus nimeni asta pentru ca nu poti.Nu poti sa treci asa prin viata fara sa iti pese de nimic pentru ca asta nu se numeste viata.Nu poti sa uiti de cineva peste noapte daca inainte cu o zi i-ai spus ca il iubesti.Insa daca acea persoana se poarta urat atunci de ce nu poti sa il uiti.Bine poate voi puteti dar eu una nu.De ce? Se spune ca dragostea iarta tot,sufera tot etc.Atunci daca e asa sa ierti tot unde mai ajungi?Mereu la aceleasi greseli dar le ierti.Poate veti crede ca in cazul asta e mai bne sa nu ierti dar chiar si asa credeti ca poti sa uiti usor pe cineva drag?
"Timpul vindeca ranile" deacord dar asta nu se intampla in o zi, doua.Dureaza mai mult dar ... eu as vrea sa uit acum.De ce nu se poate?
Categories:

18 comments:

  1. Nu se poate pentru ca tu inca te mai gandesti la el.Trebuie sa il uiti,sa il lasi acolo..in trecut si sa privesti inainte.Asa il vei putea uita usor.

    ReplyDelete
  2. Raisa am incercat dar nu pot.

    ReplyDelete
  3. in primul rand nu cred ca e dragoste. ( o spun din motive personale)

    s in al2lea rand, nimeni nu a uitat intr-o zi. dar se poate uita.

    ReplyDelete
  4. Nici eu nu cred ca e posibil. Pur si simplu nu ai cum !!
    PS: E genial noul design =p~

    ReplyDelete
  5. Mai bine....
    Lasa sa mai treaca timpul...

    ReplyDelete
  6. Stefix nu prea sunt o persoana rabdatoare de felul meu.

    ReplyDelete
  7. Mie mi-au trebuit cam 6 luni cu fosta. Acum umbla dupa mine.
    "Insa daca acea persoana se poarta urat atunci de ce nu poti sa il uiti" asta se aplica la mine cu o tipa care mi-a fost cea mai buna prietena si a plecat din tara. Nu reusesc sa trec peste inca si nu stiu cand o sa o fac, nu stiu daca o sa o fac. Ea a uitat de mine peste noapte..eu stau si ma gandesc daca ii e bine.

    Se poate, chiar daca nu esti rabdatoare. Nici eu nu am fost si imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Trebuie doar sa iti dai seama ca nu merita sa te mai gandesti si sa ai tot felul de activitati care nu iti permit timp de gandire la lucruri inutile.

    ReplyDelete
  8. Pentru ca trebuie sa astepti.ai rabdare iar ranile tale vor fi vindecate

    ReplyDelete
  9. Denisaaa uneori nu ma inteleg prea bine cu rabdarea.

    ReplyDelete
  10. am invatat la antrenamente o lectie pe care incerc sa o aplic si in viata de zi cu zi si anume NU EXISTA NU POT.Totul este posibil trebuie doar sa incerci

    ReplyDelete
  11. Oameni intra si ies din inima ta ...dar cei la care ti iti vor lasa urme in inima. nu vei uita niciodata de ei pentru ca o daca a fost ceva frumos .Dar daca se poarta urat cu tine sau nu-i pasa,macar incearca sa spui " De maine te uit " .Si cu ganduri pozitive ,cu timpul nu o sa iti mai pese nici tie.

    ReplyDelete
  12. Gabrielle Rose eu cred ca exista nu pot pentru ca nimeni nu e perfect ca sa le poata face pe toate.

    ReplyDelete
  13. De multe ori spunem ca uitam doar sa nu parem raniti fata de persoana la care am tinut/tinem. Toti vrem sa uitam cat mai rapid si lucrul acesta e gresit spus pt ca nu ai cum sa uiti o persoana odata ce ai facut cunostina cu ea chiar daca ai avut sau nu o relatie, ajungi dupa un timp sa nu mai ti la ea caci iti gasesti pe altcineva si nush...eu deja mi-am facut o parerea proasta despre treaba asta cu iubirea. Ai o relatie te desparti zici ca ea/el e cel mai bun, te desparti dai de altcineva si zici ca acum ea/el e cel mai bun ce-i dinainte au fost asa si asa. Si asa mai departe...

    ReplyDelete
  14. Goda intr-un fel ai dreptate dar sincer eu cred ca fiecare dragoste e diferita.

    ReplyDelete
  15. ...Te invit sa vizitezi blogul meu.. poate nu vei gasi raspuns la intrebarea ta, dar cu siguranta vei vedea ca si altii impartasesc aceleasi ganduri :)
    Have a nice day!

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...