Monday, October 8, 2012

Vorbe de seara

Stiu ce veti spune!
Denisa asta zice ca nu are timp si ca liceul o tine ocupata dar mereu posteaza si iar posteaza!

Ei bine, nu va contrazic, chiar postez des dar asta este pentru ca discut ceva cu cineva si pac! Apare in mintea mea o idee de postare.De la 2 cuvinte.Ciudat nu?Mie imi place sa zic ca inspiratia s-a gandit sa vina din nou la mine.Intr-adevar sunt obosita, ma ustura ochii de la somn iar liceul nu imi usureaza sarcinile dar nu este nimic.Pot sa ma descurc pentru ca vreau!
I don`t know why....
dar cand este cineva care ma place si eu nu simt acelasi lucru, fara sa vreau, fara sa mai am timp de gandire gura mea vorbeste fara mine. Interesanta e senzatia pe care o simt atunci.Nu stiu de ce dar in mine se formeaza gandul ca trebuie sa scap de el. Asa incepe gura mea sa vorbeasca.Nu stiu daca reuseste sau nu sa il alunge pe baiat.Insa cred ca inima mea ar trebui sa incerce macar sa ii dea o sansa acelui baiat, nu? Stiu ca eu am vrut mai de mult o sansa, macar o sansa si nu am primit-o. Acum nu mi-ar placea sa fac ce mi-a facut si el mie dar de ce mi se pare imposibil sa dau o sansa si mai ales de ce in 2 secunde in inima mea apare acel sentiment cand cel care ma place ma baga in seama?

In ultima vreme cred ca am inceput sa zic doar ce mi se intampla, nu?
Inainte mai faceam si postari referitoare la alte lucruri care nu ma aveau pe mine in planul principal ci ii avea pe voi ceilalti.Pentru acest lucru am doua motive:
Unul: in acele texte incercam sa va zic un cuvant de incurajare insa de un an incoace nu mai am nici pentru mine cuvinte de incurajare.
Doi: Eu ma descarc prin scris. Asta imi face bine cand sunt nervoasa, trista, fericta etc. Dupa ce termin de scris ma simt mult mai bine si de ce sa nu fac asta cand am un blog al meu?Partea rea e ca voi cititi toate aberatiile mele si probail ca radeti dar sa scriu imi face bine si nu am de gand sa renunt si la ultimul lucru care ma face sa ma simt bine :)

In seara asta pot adormi cu gandul ca ma simt bine iar ce va fi maine... nici nu vreau sa ma mai gandesc. Azi am invatat o lectie buna si anume ca nu trebuie sa pun la suflet tot ce se petrece in jurul meu.

P.s. nu va faceti griji, voi incerca sa nu mai postez asa de des. :x

20 comments:

  1. Hei de ce sa nu mai postezi asa des ?:( mie imi place :D :x si citesc cu placere orice postare si nu e nici o aberatie [-(.Chiar ar trebui sa-i dai o sansa acele persoane nu ai de unde sa sti ce se poate intampla si poate in cele din urma vei uita de ...trecut.Scrie asta nu ti-o poate lua nimeni si iti face bine oricand! >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am de unde sa stiu dar stiu ca el nu e genul meu si stiu ca nu ne-am potrivi deloc. :)

      Delete
  2. Eu am fost de parere ca oferi a doua sansa doar daca persoana respectiva merita...

    ReplyDelete
  3. E bine sa postezi des:p Si e foarte bine ca ai invatat sa nu mai pui totul la suflet..e bine sa filtrezi putin lucrurile pentru ca altfel te consumi prea mult degeaba

    ReplyDelete
  4. nu ne suparam daca postezi des sa stii ;))

    ReplyDelete
  5. Daca persoana respectiva merita o sansa , acorda-i !

    Mie imi place ceea ce scrii ! si citesc cu drag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred ca merita dar nu am de unde sa stiu prea bine:d
      Ma bucur ca iti place ceea ce scriu :d

      Delete
  6. De ce crezi ca ne suparam daca postezi des?! :)) Doamne, fato, nu-i asa! Noi ne bucuram >:D<

    ReplyDelete
  7. Cine se supără dacă postezi mai des ?! Eu nu :)) !
    Şi sunt dispusă să citesc orice "aberaţie".

    Contează că ai învăţat să nu mai pui atât la suflet.
    Contează că te-ai gândit că ar trebui să îi dai o şansă. E mai bine decât să fii indiferentă.

    ReplyDelete
  8. Bună Denisa.
    Am ales să îți dau răspunsul aici ca să îți fie mai ușor să dai de el :)
    În primul rând îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase care le-ai spus la adresa blogului meu.
    În al doilea rând referitor la postare.
    Eu te sfătuiesc să o faci. Nu neaparat trebuie să știi cum arată prințul tău, de fapt asta nici nu prea contează acum. Ceea ce contează e să te îți păstrezi tu inima întreagă pentru un bărbat care merită, nu pentru cei care își satisfac poftele folosindu-se oarecum de tine.( nu știu dacă ai pățit-o). Eu cred că fiecare fată s-a simțit cel puțin o dată folosită.
    Acestă postare trebuie să cuprindă oarecum ceva experiență dacă vrei din viața ta mai neplăcută din acest punct de vedere. Apoi un sfat pentru fetele mai mici sau mai mari ca tine. Și poate să îți îți promiți ție că vei avea grijă de inima ta și nu o vei lăsa sărutată de broscoi.
    Eu chiar te rog să o faci, te vei descoperi.
    Eu o voi scrie mâine cred.
    Ceea ce aveai de făcut e să o publici pe blogul tău ca o postare normală și să îmi trimiți link-ul pe blogul meu. Iar Lavi o să aleagă fata care va propune tema pe săptămâna viitoare. Dacă mai vrei să vorbim ceva legat de ”campania” asta îmi poți scrie aici: friendsdfindahome@yahoo.com
    O seară magică îți doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te asigur ca nimeni nu doreste sa se foloseasca de mine pentru ca se pare ca eu nu am ce vor baietii. Ma rog,nu voi face postarea pentru ca nu mai am timp iar in legatura cu inima mea, ei bine ea se ocupa de tot si fara mine.E prea rece si rea ca sa mai lase pe cineva aproape de ea deci nu va fi sarutata niciodata.

      Delete
  9. Ar trebuie si mai des dupa parerea mea :)) cel putin asa cred eu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred ca toti sunt de aceeasi parere. :)

      Delete
  10. Trebuie sa dai o sansa...nu te costa nimic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ma costa dar ceva imi zice ca voi regreta asa ca mai bine nu :d

      Delete
  11. sa sti k am fost in situatia ta...stiu foarte bune cum este si la fel nu am dat sansa....iti spun sincer...daca nu simti de la inceput macar o mica scanteie,nu are rost!
    Eu merg pe ideea ca la inceput, trebuie sa aiba cel putin un lucru care sa te atraga la el, cum ar fi, fizicul, sau comportamentul , ca sufletul nu ai cum sa-l descoperi din prima...asa ca...draga mea.Eu te sustin!Ai timp!:*:*:*

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...