Saturday, October 20, 2012

Vise imposibile/posibile 3

-Un apus superb trebuie privit cu mare atentie pentru ca face parte din cele mai frumoase peisaje ale naturii.Sa vezi cerul cum e colorat in culori rosii, portocalii, galbene, mai aproape de soare iar mov si albastru mai departe de mingea de foc e ceva superb ce nu prea poate fi descris in cuvinte...
Incearca el sa descrie ceea ce vede in momentul de fata in timp ce ea il priveste cu ochi visatori si cu un zambet pe buze. Sincer, nu prea e atenta la ce zice el pentru ca vede si ea cat de frumos e peisajul dinaintea ei.Tanara fata vrea doar sa il priveasca incontinu cum explica atat de concentrat ceea ce vede.
Vremea perfecta, peisajul perfect,momentul perfect in concluzie imaginea perfecta.Insa mai lipeste ceva ca totul sa fie perfect.
Dar ce anume? Aaa da.
Mai lipseste ceva foarte important. Sa fie REAL.

Nu pot scrie la infinit despre ceva ce nu am... inca.Pot doar lasa inima sa isi doreasca iar creerul sa creeze si cine stie, poate ca pana la urma visele imposibile nu vor mai fi atat de imposibile dar pana atunci voi continua sa scriu si nimeni nu ma poate opri. Asta e o promisiune si cu ea vreau sa schimb si numele acestor articole. Vise imposibile/posibile.

17 comments:

  1. Am vazut un astfel de apus.Dar a fost acum mult timp incat mi se pare ca nici n-a existat,c-a fost ireal...

    ReplyDelete
  2. Eu nu prea cred in vise ...dar nu stiu sa iti zic exact de ce :D :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate pentru ca nu s-a implinit un vis de al tau :d

      Delete
  3. Ma bucur foarte mult! :x :) daca vei cerede ,aceste vise vor deveni posibile si normal scrisul nu ti-l va lua nimeni niciodata ,acest har e al tau.Mi-a placut mult. :x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar daca inima mea inca se indoieste putin o voi face eu sa creada in totalitate:))
      Imi zic ca nu conteaza.Poate nu o sa se implineasca dar in momentul actual vreau sa cred ca se va implini iar mai incolo voi vedea:d

      Delete
    2. E un inceput bun ,asa sa faci! >:D<

      Delete
    3. E un inceput care va sta asa, cel putin acum :D

      Delete
  4. Daca tu crezi ca visele vor deveni realitate atunci asa va fi, daca nu, ele nu se vor materializa. Inainte ca un lucru sa devina real el trebuie conceput de minte, perceput ca senzatie si apoi va prinde viata. Daca vrei ca ceva sa fie real intai crede in acel ceva.

    ReplyDelete
  5. Atunci, cred ca daca ii si permiti, visul tau va deveni realitate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi permite cand va aparea cineva special pentru inima mea.Nu pot da sanse celor care si-au facut doar o impresie dupa 2 saptamanii despre mine si ma intreaba daca vreau sa fiu cu ei. Mai ales daca eu nu simt nimic pentru ei.

      Delete
  6. Ma refeream la faptul ca trebuie sa-i permiti visului tau sa existe acum. Materializarea lui va avea loc atunci cand va aparea persoana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I-am permis sa existe si acum e foarte viu.Tot ce mai ramane de facut e sa astept acea persoana dar din partea mea ii spun ca nu trebuie sa se grabeasca.Eu nu plec nicaieri.

      Delete
  7. Urmatoarea schimbare va fi in 'vise posibile', hihi <3

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...