Monday, October 1, 2012

Vise imposibile 2

Afara e noapte iar aerul e destul de racoros din cauza  stropilor reci ce pana acum jumatate de ora au cazut din cerul cenusiu udand pamantul si creand in unele locuri mici balti. Insa fata nu are ce face pentru ca 5 zile pe saptamana trebuie sa mearga si sa vina indiferent de situatie. De fapt mai sunt si unele exceptii dar acum nu e cazul.
Partea frumoasa e ca nu e singura si ca zambeste, chiar foarte mult. Din cand in cand la una din  glumele lui de doi bani sau poate chiar reusite, incepe sa rada alaturi de el continuand sa mearga. Alte cateva minute merg in tacere insotiti de luna care s-a gandit sa se arate de dupa norii cei cenusii. Fiind atenta la el tanara calca intr-o balta udandu-si balerinii si piciorul. Ea se uita la piciorul ei apoi la el si incepe sa rada insa cel de langa ea se multumeste doar zambind.

Baiatul: Asa iti trebuie daca esti indragostita.
Fata: Te corectez. Asa imi trebuie daca sunt indragostita de tine.

 Din nou cei doi zambesc privindu-se unul pe altul lasand ca sclipirea din ochi sa vorbeasca in locul buzelor. Drumul e inaintea lor deci trebuie sa mearga mai departe insa acum mainile lor se balanseaza in fata si in spate in acelasi timp oferind caldura una celeilalte.

Final: La urma urmei sunt doar niste dorinte, niste vise care se straduiesc sa se agate de inima dar sansele sunt slabe, pentru ca e imposibil.Ce e in basme in basme ramane...

14 comments:

  1. imposibilul poate deveni posibil..trebuie doar sa vrei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. imi pare rau dar nici asta nu pot crede:d

      Delete
  2. Ce frumos.Si ulitma fraza cred ca asa e.Oare visam prea mult?

    ReplyDelete
  3. Da, ramane in basme, dar fiecare avem basmul nostru in care pasim cand realitatea asta ne depaseste, ne raneste prea mult, acolo evadam fara ca nimeni sa ne interzica sau rapeasca ceea ce iubim. Acolo totul e asa cum vrem noi, acolo inima rasufla usurata si ia o alta gura de aer ptr lupta cu viata si realitatea noastra cea de toate zilele.

    Basmele ne pun pe chip un zambet atunci cand cel real e tixit de durere.

    Foarte frumos scri, imi place tare mult, mereu e o incantare sa te citesc >:d<

    ReplyDelete
  4. Numai in basme eu cred ca se intampla asta...

    ReplyDelete
  5. Ce frumos! :x Nu se intampla numai in basme asta iti spun din niste intamplari care le-am trait mai frumoase ca orice ,basme sau filme sau ce vrei tu ..dar au fost reale. >:D< insa eu o tin cu a mea ,trebuie sa crezi in ele si se vor indeplini in cele din urma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu toata lumea are parte de povesti frumoase si eu o tin pe a mea, poti sa crezi cat vrei realitatea uneori e total alta.:)

      Delete
  6. "Ce e in basme in basme ramane..." - ce pacat ca e adevarat... :(

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...