Friday, October 19, 2012

Identitate secreta 8 - 2


Sara povesteste

Cina a decurs foarte bine. Mai bine decat ma asteptam eu. Mancarea a fost delicioasa iar Alex m-a facut sa rad prin glumele lui.Am discutat despre liceu, despre copilarie, planuri de viitor si mai ales despre iubiti si iubite.
-Si prietenul tau ce parere are despre faptul ca iubita lui superba umbla prin padure?A da! Si mai are si rani la maini.
-In primul rand nu e nimic grav la ranile mele, sunt doar cateva zgarieturi, ti-am mai zis.
Eu am luat o gura din sampanie cand am terminat de vorbit iar Alex a zambit privindu-ma si m-a intrebat ducand si el paharul la gura.
-Si in al doilea rand?
-In al doilea rand… eu nu sunt cu nimeni in acest moment.
-Dar ai fost, nu?Adica, ce intrebare stupida am pus.Normal ca ai fost, zice el chicotind.
-Si de ce esti asa de sigur? il intreb eu cu ochii foarte bine atintiti asupra lui.
-Uita-te in oglinda si iti vei da singura seama.
Cand mi-a zis asta am zambit lasand privirea in jos.Stiam ca si el zambea dar spre deosebire de mine el ma privea iar mana lui se apropia incet de a mea.Mi-am ridicat ochii de pe fata de masa si m-am uitat la el inca zambind bineinteles.Nu mai puteam avea nici un dubiu ca nu se lega ceva intre noi.In acea secunda am fost uitat de tot si de toate.Nu imi pasa de nimic, vroiam doar sa ii simt atingerea calda.
O durere din piept, la fel ca cea din ziua in care am baut potiunea a facut ca zambetul meu sa dispara rapid de pe fata.M-am gandit ca o sa treaca dar exact contrar ea urca spre gat. Exact cand mai erau  trei, patru centimetri pana cand mana lui sa o atinga pe a mea m-am ridicat brusc. Am zambit fortat si i-am zis:
-Ma duc pana la baie si vin imediat.
Nu am mai astept sa am acordul lui sau sa zica ceva, ci am mers repede spre baie.Spre fericirea mea nu era nimeni in baie.Pieptul nu ma mai durea dar gatul da.M-am uitat in oglinda si am observat cum ochii mei caprui se faceau galbeni.Pe masura ce galbenul devenea tot mai vizibil durerea din gat disparea.Am deschis robinetul si mi-am dat cu apa pe fata. Ochii mei de animal erau tot acolo.Situatia era complicata si urata.Nu aveam cum sa ies de aici fara ca toti sa imi vada ochii mei cei “minunati”.Trebuia sa imi vina o idée si asta urgent.Eram intr-un restaurant plin cu oameni, minutele treceau si probabil ca Alex se intreba de ce stau atat de mult?Sa nu mai zic ca ma aflam intr-o toaleta pentru doamne si din clipa in clipa usa putea sa se deschida.De fapt chiar in acel moment clanta de la usa a fost apasata in jos.

Autorul povestete

-Aaa, ajutor! E cineva lesinat! tipa doamna invarsta care a intrat in baie si a vazut-o pe Sara intinsa pe jos.In cateva secunde ambulanta a fost chemata iar Alex a mers alaturi de Sara spre spital.Toate procedurile au trecut foarte repede pentru Alex care nu mai putea de griji si se intreba ce era cu Sara? Era ceva ciudat la ea dar el nu isi putea da seama ce. Ingrijorarea lui a fost intrerupta cateva secunde atunci cand pe usa spitalului au intrat Cristina cu Dan, directia lor fiind locul unde se afla prietenul si respectiv fratele.
-Se simte bine? a intrebat Cristina ingrijorata.
Insa fratele ei nu i-a putut raspunde pentru ca fix atunci a venit doctorul cu vesti.

                                                                                Va urma
P.s. As fi vrut sa aduc mai repede aceasta parte din capitolul 8 dar din pacate scoala nu mi-a permis.

10 comments:

  1. moooooooooooooooor!!!!ce i s-a intamplat????vreau continuarea repede;;)

    ReplyDelete
  2. Mi`a placut enorm de mult <3 Abia astept next`ul :D :*

    ReplyDelete
  3. Woow super interesant! :x abea astept sa pui continuarea...<3 mi-a placut mult.

    ReplyDelete
  4. E ok >:D< In schimb adu-o pe urmatoarea mai repede ca ne-ai lasat in suspans! :))

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...