Saturday, March 2, 2013

Raze de soare

Razele soarelui cadeau pe fereastra geamului patrunzand in camera incalzind aerul din acea incapere.
Era o dimineata frumoasa de primavara, o dimineata in care pe cerul albastru nu se vedea nici urma de nori.Una din zilele care de la prima ora cand deschizi ochii totul merge perfect si chiar daca se mai intampla cate un lucru rau, starea de bine nu se schimba.Nu se schimba pentru ca viata iti da lectii si te pregateste pentru orice.Viata nu e roz dar daca ai invatat cum sa nu pui tot la suflet, sa nu lasi ca nimicurile sa te afecteze si mai ales sa zambesti cu tot sufletul atunci cand poate nu ai un motiv pentru a zambi ci un motiv pentru a varsa o lacrima, poti merge mai departe cu sufletul inundat de caldura.
Poate e prea mult spus inundat pentru ca zilnic sunt mii si mii se probleme dar caldura sufleteasca poate fi in tine daca stii cum sa o primesti si cum sa o pastrezi.
Majoritatea zilelor ce incep cu raze de soare pe fereastra au si cativa nori negri dar pana acum acesti nori nu au stat mult ci au plecat mai departe.
Nu pot spune ce va fi in viitorul meu dar pot spune ca m-am saturat sa ii las pe cei din jur sa imi afecteze starea de spirit si am decis ca oricat de mult pot sa imi pastrez zambetul pe buze.

12 comments:

  1. Zîmbește draga mea și nu lăsa pe nimeni să îți fure zîmbetul. Ba din contră, moleșește-i și pe cei din jur cu zîmbetul tău!:)

    ReplyDelete
  2. Si la mine a fost o dimineata frumoasa de primavara:)

    ReplyDelete
  3. ma bucur sa vad ca gandesti pozitiv, felicitari!asa si trebuie sa fi mereu, cum ai spus si tu viata nu e tot timpul roz...dar nu e corect nici sa o petreci mereu cu lacrimi in ochii...asa ca..mergi mai departe tot cu zambetul pe buze indiferent de orice!!!:*:*:*
    >:D<

    ReplyDelete
  4. imi place blogul tau. Apropo si eu am un blog cu ficuri si astept vizitatori si pareri:http://thevampiresdiariesfans.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereu unde este o poveste acolo trebuie sa fiu si eu deci voi intra imediat sa citesc:X

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...