Wednesday, February 29, 2012

Nu stim sa iubim?

Azi vreau sa dezbatem un subiect.E ceva ce mi-a atras atentia.
"Noi nu stim sa iubim"
Atunci daca nu stim sa iubim de ce sunt atatea cupluri pe strada?Daca nu stim sa iubim de ce suferim cand ne certam cu prietena/prietenul?Daca nu e iubire ar trebui sa trecem foarte usor peste si sa mergem mai departe.
Am auzit des "Noi nu stim sa iubim" Atunci de ce mai incercam?De ce nu renuntam pur si simplu si stam asa in nepasare?
Vreau de la voi o parere.Poate ma lamuriti si pe mine.Eu chiar nu inteleg.Daca nu stim sa iubim de ce  mai incercam si de ce spunem celor de langa noi"Te iubesc"

32 comments:

  1. "NU stim sa iubim" se refera la faptul ca in incercarea noastra de a ajunge la apogeul iubirii pierdem iubirea pe drum...uitam de sentimente..si bum, ramanem fara iubire..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci nu o sa gasim niciodata iubirea?

      Delete
    2. Ba o gasim...insa incercam atat de mult sa o tinem aproape..incat pur si simplu ne pierdem in detalii..si la un momentdat...dispar UNELE sentimente

      Delete
    3. Dispar dar se pot intoarce.Eu asa cred.

      Delete
  2. Fiecare iubeşte în stilul lui. Iubire anu se învaţă, ci o simţi, cred eu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred si eu ca se simte dar daca nu stim sa iubim atunci nu ar trebui sa stim nici sa simtim iubire.

      Delete
  3. ba da poti vota si de mai multe ori si iti poti pune prietenii sa voteze sa comentezi pe blog sau pe pagina de facebook share si comentarii la share etc:))bafta:*

    ReplyDelete
  4. Nu stim sa iubim...pentru ca suntem prea ocupati sa cautam perfectiunea in persoana de langa noi...incercam sa o schimbam..sa fie asa cum vrem noi...si in felul asta...se pierde iubirea..scanteia aceea de la inceput...dar totusi...sunt si persoane care stiu sa iubeasca...dar cum nimeni nu s'a nascut invatat...daca nu sti sa iubesti...o sa gasesti persoana potrivita care o sa te invete sa iubeste:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cat de frumos ar fi sa o gasesc pe acea persoana:x

      Delete
  5. Intr-o relatie ai nevoie de mai mult decat iubire... mult mai mult. Sentimentele sunt multe si nenumarate, pe langa iubire, si poate functiona si fara iubire, desi nu e la fel de frumoasa :) relatiile, in mare, merg fata iubire, in zii de astazi... daca stai sa te gandesti usor, la motivele de cearta, la felul in care se arata respectul...

    Nu stim sa iubim pentru ca poate nu ne lasam deschisi la ea si mereu interpretam gresit :) eventual ne e frica de urmarile care ne chinuie cand cineva nu ne impartaseste sentimentul.

    Motivul pentru care nu iubim sunt foarte multe, la fel de multe precum motivele pentru care putem iubi, adica... nenumarate.

    Vrei sa fii lamurita ? Asteapta sa te indragostesti... si dupa ce te indragostesti, asteapta sa vezi ca se poate mai mult mai tarziu...

    >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu una as vrea sa nu ma indragostesc dar stiu ca asta e cam imposibil insa o sa fug cat de mult pot de iubire:d

      Delete
  6. Stim sa iubim, dar nu stim sa ne aratam iubirea:)

    ReplyDelete
  7. Noi nici nu ne imaginam ce este dragostea ,cel putin cei de varsta mea (14-15 ani) .Dar sti cate ceva ,sti sa iubim suficient pentru varsta respectiva si stim si sa aratam asta .De cele mai multe ori suferim ca cel pe care l-am ales sa ne fie alaturi nu era cel mai bun ...Unii ofera mai mult decat primesc si asta aduce suferinta,doar ca noi stim sa iubim suficient pentru o relatie de copii .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ma refeream in general.Nu la varsta noastra:*

      Delete
  8. ,,NU stim sa iubit" - un apogeu oarecum adevarat , pentru ca majoritatea (dar nu toti) au uitat ce este iubirea. Relatiile si cuplurile pe care le obervam pe drum au la baza alte lucruri decat iubirea . Poate fi vorba si de situatie materiala sau alte lucruri...Dar hai sa revenim.
    Mai sunt cupluri formate din placere , adica doar pur si simplu se plac acele doua persoane , dar adevarata iubire nu o simt .Ei cred ca acel lucru este iubirea , dar nu este asa .
    Din aceste motive vedem atatea certuri si despartiri .Un studiu a aratat ca zilnic se despart aproximativ 800 de cupluri . Ne mai intrebam...DE CE ? Rapunsul este clar .
    Desigur mai sunt persoane care stiu ce este iubirea , iubesc si o impartasesc si isi fac un camin (o relatie) care are la baza iubirea ;ceea ce este foarte frumos , de admirat si de unde trebuie sa luam exemplu toti cei care nu stim ce cuprinde cu adevarat acest sentiment .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sau putem evita certurile prin a scoate iubirea din noi.

      Delete
  9. Eu zic ca iubirea are o fata pentru fiecare persoana in parte,iar el o foloseste asa cum vrea.

    ReplyDelete
  10. Nu e adevarat fiecare iubeste in felul lui,alti arata mai mult asta persoanelor dragi ,alti vor sa imparta cat mai mult cu ei. Fara iubire oamenii ,noi am fi un "nimic" parerea mea.Si nu numai noi oameni iubim toate vietuitoarele au un mod special al lor de a iubi.:)

    ReplyDelete
  11. Parerea mea e ca ne pacalim ca stim sa iubim, dar de fapt nu prea stim. Nu stiu sa-ti explic asta eu... dar poate o vei intelege intr-o zi singura.

    ReplyDelete
  12. De multe ori iubim şi fără să ne dăm seama! Câteodată ştim ce să facem cu ea, câteodată ne speriem de ea.

    ReplyDelete
  13. Pentru mine cuvantul Te iubesc nu inseamna nimic daca nu contine niste sentimente speciale.
    Si asta nu e iubire,e doar o atasare de o persoana draga.
    Parerea mea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate:-?
      Dar din cauza acelei placeri pe care o simtim pentru persoana opusa poate aparea suferinta.

      Delete
  14. Cred ca se refera la faptul ca uneori spunem "te iubesc" si la persoanele care nu le iubim cu adevarat si doar ne amagim.

    ReplyDelete
  15. Cu drag de MARTISOR,primeste primavara in sufletul tau si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta impliniri,noroc,fericire si iubire si nu in ultimul rand intelegere ,caldura sufleteasca de la cei dragi.

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...