Saturday, October 1, 2011

Secretul tau II

                                                             -VIII-
Cei doi indragostiti si-au ridicat privirile dar nu mai era nimeni acolo pentru ca Francesca a plecat repede sa vada ce se intamplase. Intra pe usa pe care scria Lya dar era intuneric asa ca aprinde lumina.Camera era un haos. Toate lucrurile imprastiate, hartii pe jos, sticle de parfum sparte, perdele cazute si rupte iar pe jos era o urma de sange proaspat care mergea spre geamul deschis mare. Francesca se uita la marginea gemului si vede ca erau urme de sange . Pe gemul  care dadea intr-o parcare  mica putea oricine sa plece cu usurinta.In oras se auzeau masinile politiei ceea ce i-a amintit tinerei ca trebuie sa plece inainte ca sa ajunga politia aici. Nu dorea sa treaca pe langa cei doi indragostiti ca sa nu o poata  identica, asa ca deschide o usa si vede niste scari ce duceau in sus. Urca pe ele si se opreste cand vede o urma de sange uscat de aproximativ 2 zile si un lantisor langa cu numele Layla. Sirenile masinilor se aud in fata clubului.Deschide usa din dreapta ei si vede alte scari. Coboara repede pe ele si ajunge in parcarea mare. Politistii erau inauntru iar Francesca profitand de asta se urca in masina si pleaca fara sa fie observata.
Intra in casa familiei Lyn tinand in mana lantisorul cu numele Layla. Francesca dorea sa il ascunda dar acest lucru nu mai era posibil. Pe scarile din fata ei statea Ken cu un pahar in mana si pe camasa alba avea pete rosii.El o privea insistent.Ea nu mai putea scoate nici un cuvant.
-Chiar speram sa fie altfel. De ce trebuie sa fi asa de frumoasa? Imi era mai usor sa te omor daca erai o nesuferita urata.
Francesca incremeneste cand aude aceste cuvinte. Dintr-un motiv necunoscut simtea ca nu e in siguranta si ca daca ar spune ceva acum in doua secunde era moarta. Ken scoate pistolul de la spate si brusc il indreapta spre Francesca tinand degetul pe tragaci.Sta asa 10 secunde apoi spune:
-Of! Nu pot! Prea frumoasa. Intoarce-te incet spre usa fara miscari bruste si mergi. O sa faci cunostinta cu verisoara si sora mea vitrega, spune el ridicandu-se in picioare inca tinand pistolul spre ea. Francesca face ce ii spune si iese afara constienta ca el e in spatele ei.
-Urca in masina ta si nu cumva sa te gandesti la vreo smecherie.
El se urca la volan si incepe sa goneasca pe strazi cu 150/km . In cateva minute erau pe un drum pustiu iar in departare se vedea o padure mare. Se pare ca se indreptau spre acea padure.El opreste la marginea drumului si spune:
-Coboara acum! Stai aproape de mine daca nu vrei sa te ratacesti si te avertizez prin padurea din fata sunt destule animale salbatice.
-Am de ales? Intreaba ea reusind sa isi recapete controlul de sine. El zambeste smecher apoi spune:
-Nu ,nu ai.
Au mers timp de 10 minute printre copaci. Francesca era foarte obosita dar daca mergea mai incet il putea pierde pe Ken din priviri si nu parea ca acesta avea de gand sa incetineasca.In cele din urma in fata apare o casa mare cu luminile aprinse. El deschide poarta si zambeste uitandu-se la Francesca. Cei doi urca scarile iar Ken descuie usa. Inauntru erau 3 persoane care se certau. Cei 3 au observant ca au vizitatori abia cand Ken a spus:
-Ma bucur ca va intelegeti asa de bine. Marian ce mai face rana de la umarul drept? Lya , esti cam palida, ar trebui sa te odihnesti.
-Ce mai vrei acum Ken?! Intreaba furioasa Layla. 
Aceasta avea un par lung frumos negru.Era potrivita de statura, cu un corp frumos. Se vedea ca e foarte nervoasa din cauza culorii roz a obrajilor. Purta la maini bratari din  argint iar la gat un lant lung cu o stea mare argintie la capat. Blugii erau de un albastru deschis si stateau stransi scotandu-i in evidenta formele perfecte ale picioarelor. Ochii negri si buzele rosii erau evidentiate de culoarea alba a tricoului.Pe  langa ea Lya parea foarte palida cu parul blond ciufulit si ochii obositi in rochia alba de seara care era larga pe ea.
-Imi era dor de tine surioara.
-Si ea cine mai e? Intreaba Layla nervoasa uitandu-se la Francesca.
-A , ea e noua voastra colega de “casa” ca sa spun asa, zice el apoi se intoarce cu spatele mergand spre usa.
-O sa ma intorc maine. Noapte buna.
Un clinchet anunta ca usa a fost incuiata bine.Ceasul de pe perete anunta ca ora e 1 noaptea.
                                                       Va urma

6 comments:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...