Wednesday, September 28, 2011

Stapana!

Incearca sa castigi!
Nu trebuie sa ii lasi pe altii sa te doboare.Amintestei ca oricat de rau e va trece. Daca e o problema pe care vrei sa o rezolvi si nu poti, treci peste! Nu e cazul sa plangi toata viata din cauza asta. Unele zile sunt rele altele frumoase. Nu te descuraja din prima.Orice ar fi viata merge inainte si ai sa vezi ca unele lucruri se uita. Peste cativa ani nu mai sti nimic.Incearca sa mergi inainte, nu te uita inapoi. S-ar putea sa iti para rau ca ai facut-o si apoi sa nu te mai poti intoarce pe drumul drept. Deci mergi inainte cu capul sus ca o stapana ce are totul sub control ,pentru ca a cerut la timp ajutorul CUIVA ce i-a schimbat viata.
Incearca sa te ridici orice ar fi! Nu te uita la cei din jur.
Esti singura care conteaza!Ei sunt caini care vor sa iti faca rau dar adevaratul prieten e undeva unde nu il vezi dar e acolo....

11 comments:

  1. Vezi tu Denisa,asta incercam sa vorbesc cu tine pe mess si sa-ti explic cateva despre viata,asa cum e ea cu bune cu rele.Ma bucur pentru aceasta postare si vad ca ai inteles si dedus,ti-ai dat seama!
    Asta e...ne ridicam de jos,ne stergem de praf si mergem inainte fara sa ne uitam in spate,fara sa plangem ca ne-am lovit!!!

    ReplyDelete
  2. Hmmm, mult adevar in ceea ce zici.Si eu sunt de parere ca trebuie sa mergi inainte indiferent ce ti se intampla si cu multa incredere in tine ai sa reusesti peste aproape orice.
    Nu cred insa un lucru pe care l-ai zis tu,cum ca"unele lucruri se uita. Peste cativa ani nu mai sti nimic".Indiferent de cat de mult timp ar trece nu ai cum sa uiti anumite lucruri.Bine,acum depinde si la ce lucruri te referi tu si la ce fel de lucruri ma refer eu;))

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos si adevarat!

    ReplyDelete
  4. Dream intradevar unele lucruri nu se uita dar eu ma refeream la cele minore.

    ReplyDelete
  5. nu plangi toata viata...
    plangi doar atunci, cand se intampla ceva rau
    dar si atunci doare al naiba

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...