Tuesday, March 1, 2011

Am hotarat o data cu venirea primaverii sa modific putin  povestea INTREBARE SI RASPUNS.
In primul rand vreau ca de acum in colo sa fie mai vesela, iar la final sa scriu cateva cuvinte despre ce va fi in episodul urmator. Sper sa va placa, asa ca incep:

                                                  INTREBARE si RASPUNS

PARTEA A 8-A
La scoala toata saptamana fusese foarte liniste. Poate i se parea  dar  ce era sigur e ca Flavia fu tot timpul foarte fericita.Motivul acestie fericiri nu il cunostea nici macar ea.Se impacase cu cea mai buna prietena iar Eduard o saluta de fiecare data cand o vedea.Totul era perfect. Cu mama sa se impaca mai bine ca niciodata.Ba chiar au planuit sa mearga sambata la cumparaturi. Aceasta primavara avea sa fie una dintre cele mai grozave, cel putin pana ajunse  acasa si afla de la mama ca duminica se intoarce tatal ei din Spania.
``Gata cu fericirea`` is spuse Flavia in gand.Tatal  plecase in alta tara  de cand murise sora ei.La inceput fu suparata dar cu timpul aproape uita ca mai are un tata.
-Sa sti ca ii e foarte dor de tine draga.
Da cu siguranta. Ii e dor pana ma vede iar apoi pleaca din nou. Isi spuse in gand dar era hotarata ca acest lucru sa nu ii strice buna  dispozitie.Sentimentul de fericire aparuse din nou  si vrand sa schimbe subiectul intreba:
-Dar mai mergem sambata la cumparaturi nu?
-Sigur ca da. Acum mai mult ca niciodata. Trebuie sa cumpar si ingrdiente pentru a face negrese.Mai ti minte ? Erau prajiturile voastre preferate.
Intradevar ,chiar daca nu ii placea sa recunoasca asa era .Cand mai organizau in familie excursii si se imparteau pe grupe ea era tot timpul cu tatal ei.Pe atunci isi dorea sa mearga peste tot cu el .Acest lucru o facu sa zambeasca dar parca tot ar fi vrut sa vina mai tarziu. Inca nu era pregatita sa  se intalneasca cu el.Oare s-a schimbat mult?
A doua zi la sport pentru ca era cald profesorul ii lasa sa mearga afara. Baietii jucau fotbal iar fetele discutau pe iarba , insa Flavia nu era de loc atenta la ele se uita cand la Eduard care era cu ceilalti baieti sau ii zbura gandul la ziua de maine.Abia astepta sa mearga cu mama sa in oras.Trecusere ani buni de cand nu au mai mers ele doua in oras. Era foarte incantata de acest lucru.Cand sambata sosi cele doua pornira de la ora 9 dimineata pana la 13 dupamiaza.Iesind dintr-un magazin pline de sacose si cu gandul sa mearga acasa , ele se intalnira fix cu Eduard.
                                                                    VA URMA...
DIN PARTEA URMATOARE...
Aflati discutia dintre Eduard ,Flavia si mama sa,iar vizita tatalui Flaviei nu este asa de rea pe cat se gandise ea.

10 comments:

  1. Vai Deni,chiar reusesti sa ma tii mereu in suspans si sa vreu tot mai mult sa vad ce se intampla in continuare:) >:D<

    ReplyDelete
  2. mersi dream:x nu ai idee cat de mult ma bucur ca iti place:x

    ReplyDelete
  3. Moamăăăă... super frumoasă partea asta, frumos că acum ne spui și ce urmează. Din ce în ce mai frumos. Dar acum stau mai în tensiune... cum știi tu să ne ții pe ghimpi... :)

    ReplyDelete
  4. am stat si am citit si din urma... extraordinare.. pur si simplu foarte frumoase ;x..
    scrii minunat ! bravo !!:*

    ReplyDelete
  5. Kateryna nu asa ar trebui a fie? Cat mai interesant ca cititorul sa isi doreasca sa citeasca cartea?:)

    29decembrie multumesc :)

    ReplyDelete
  6. foarte frumos scri!!astept sa scri incontinuare:).felicitari:)

    ReplyDelete
  7. parca as citi o carte, in fiecare zi cate o pagina si nu as mai avea rabdare sa o termin:)
    ca tot veni vorba chiar am de citit una:((
    dar a ta o interece:*

    ReplyDelete
  8. Mada iti urez bun venit pe blogul meu:)ma bucur ca iti place:)

    Lavi nu iti face griji gasesti tu timp sa citesti acea carte:)

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...