Tuesday, June 12, 2012

Cuvintele conduc

Doar cuvinte...
Unii chiar nu inteleg ce inseamna cuvintele.
Un cuvant poate aduce o fericire imensa, poate alunga norii de ploaie in 2 secunde, un cuvant bun spus din inima poate schimba o viata...
Nu sunt doar niste cuvinte.Cuvintele sunt o parte din om, pentru ca fara ele nu am putea sa comunicam.Nu am putea descrie ceea ce simtim.
Un cuvant poate provoca o rana imensa ce cu greu poate fi inchisa.Un cuvant spus la nervi poate strica tot ce ai cladit atata timp , poate sa distruga intr-o secunda fericirea pe care ai incercat sa o tii in tine atata timp.Doar un cuvant ce probabil ca nu era spus din inima.
Sunt doar cuvinte?
Cuvintele sunt o parte importanta din viata.Daca stati sa va ganditi bine datorita lor se intampla majoritatea lucrurilor.Desigur si actiunile noastre pot strica sau pot repara ceva insa cuvintele sunt esentialul.
Sentimentele din noi putem sa le spunem prin cuvinte sau prin fapte insa cati oameni apeleaza la fapte cand vine vorba de ceva serios si cati apeleaza la cuvinte?
 Poate ca unele cuvinte nu inseamna nimic dar sunt acele cuvinte care fac totul...

26 comments:

  1. ":Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte
    De ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut
    Si inca alte cuvinte care-mi intra in minte " la melodia asta m'a dus pe mine postarea ta;)) ...dar ai dreptate...un cuvant uneori valoare foarte mult si raneste prea tare:p...dar sunt si situatii cand un cuvant te duce in al 9'lea cer

    ReplyDelete
  2. Cuvintele au puterea de a schimba starea unui om la 360 de grade . Multi nu se gandesc la puterea unor cuvinte si felul cum acestea pot afecta o persoana.

    ReplyDelete
  3. asa este...multe persoane spun ca faptele fac mai mult decat cuvintele...ehe...uneori este tocmai invers...si de cele mai multe ori puse in egala masura fac minuni...:X
    frumoasa postare...:*:*..>:D<

    ReplyDelete
  4. În concluzie,cuvintele înseamnă TOTUL!

    ReplyDelete
  5. Intr-adevar, cuvintele sunt cea mai dura arma, cel mai bun medicament si pansamentul cel mai fin. Unitatea noastra de structura e cuvantul, prin el functionam! Nu am putea vedea frumusetea lucrurilor fara el..

    Minunata postarea, Denisa!
    Te astept pe la mine, daca vrei!

    ReplyDelete
  6. Postarea asta mi-a adus aminte de o compunere care trebuia sa o fac la romana, la o varianta pt examen. :D

    ReplyDelete
  7. Foarte frumos si bine ai abordat acest subiect...asa este cuvintele au o insemnatate uriasa in viata noastra. Cuvintele pot bucura...dar si te pot intrista.

    ReplyDelete
  8. Mi-a placut foarte mult ce ai scris si ai dreptate cuvintele conteaza enorm de mult,inseamna mai mult decat ne putem imagina!Frumos ai scris. >:D<

    ReplyDelete
  9. Da..dar uneori trebuie sa dovedim ce spunem!
    Trebuie sa aratam ce simtim,nu numai prin cuvinte!
    Desii si cuvintele isi au rostul!

    ReplyDelete
  10. Cuvintele au o putere foarte mare asupra noastra.Uneori o astfel de putere este benefica,alteori nu.Important este sa intelegem cat mai bine cuvintele si sa ne apropiem cat mai mult de realitatea pe care o exprima ele la un moment dat!

    ReplyDelete
  11. Cuvintele sunt bune si rele, sunt frumoase si dureroase... Sunt de tot felul, dar fara ele nu putem trai, nu am putea trai fara sa comunicam, fara sa nu ne exprimam bucuriile, tristetile, supararile, necayurile... Ar duce la nebunie :(

    ReplyDelete
  12. Stii care a fost primul lucru invatat la facultate?! "Cuvintele sunt ca pietrele. Odata aruncate nu mai pot fi luate inapoi". Trist este ca sunt momente in care uitam asta si lovim prin cuvinte, mintim prin cuvinte, sfaramam suflete prin cuvinte.

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...