Wednesday, May 30, 2012

Pasari ce zboara

Plecati pasari rele...
Pasari albe dar cu aripi negre.Pe cine credeti ca pacaliti?Scoateti numai vorbe mincinoase .Pasari cu mai multe fete chiar va place sa fiti asa?Credeti ca sunteti interesante?Credeti ca impresionati pe cineva cu atitudinea asta falsa?Cuvinte lingusitoare in fata iar pe la spate it vine sa iti astupi urechile ca sa nu mai auzi.
Inauntrul meu mereu am stiut cine sunteti , mereu am banuit iar acele momente cand aceasta banuiala incepea sa dispara au fost inlocuite de alte momente in care mi-ati dovedit pasarilor ca aveti aripile negre.Doar aripile negre.Stiu ca puteti fi albe dar fiecare pasare stie sa se faca neagra...

E gresit sa iti para rau ca ai ajutat?
Daca as putea sa urasc i-as uri atat de mult!As transforma ura asta intr-un tunet puternic ce ar strapunge linistea si ar sta mereu in viata lor...M-as razbuna , daca as putea sa urasc.Dar nu!Se pare ca m-am inselat.Dragostea doar a inghetat in inima mea nu a disparut asa cum am crezut.Chiar ma bucur pentru ca datorita ei inca pot sa ajut chiar si pe cine nu ar trebui.
E gresit sa regreti deciziile luate in trecut?
Poate ca da dar asta nu imi schimba parerea si de multe ori am zis ca regret ce am ales in trecut iar acum pot spune din nou asta.

Pasarilor cu aripi negre sper sa aveti o viata frumoasa , eu chiar as fi si mai fericita daca si voi ati fi fericite.Eu pot sa zambesc cu toata inima nu doar la suprafata.Voi pasarilor puteti?

18 comments:

  1. Îmi place atitudinea pacifistă. Indiferenr e ce ţi-au făcut tu poţi fi om cu ele, chiar dacă ele nu sunt cu tine. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au mintit asta au facut dar ai dreptate:d

      Delete
  2. Niciodata nu trebuie sa regreti ca ai ajutat pe cineva iar ura sti si tu ca nu este buna pentru nimeni. Imi place subiectul din acesta postare,esti la inaltime ca de fiecare data.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ca ura nu e buna tocmai de aceea nu pot sa urasc:d
      Multumesc foarte mult pentru aceste cuvinte, inseamna mult pentru mine>:D<

      Delete
  3. cateodata, lumea imi da atatea motive pentru care sa urasc..
    insa, nici eu nu pot uri..

    ReplyDelete
  4. Eu cred ca acele pasari nu pot ..
    niciodata nu vor putea.Incetul cu incetul se vor ineca in propriile lor minciuni.

    ReplyDelete
  5. Nu trebuie sa regreti totul se intampla cu un rost! :) si m-ai bine ca ti-ai schimbat parerea ,mi-a placut articolul si ai dreptate!

    ReplyDelete
  6. Se intampla cateodata sa iti para rau ca ai ajutat pe cineva,dar e mai bine sa iti para rau ca ai facut-o decat sa te gandesti la cum ar fi fost daca....
    P.S:Ma ajuti si pe mine cu un votulet pentru Bere Gratis aici: http://www.topromanesc.ro/bere-gratis-a-lansat-un-prim-single-de-pe-viitorul-album-povestea-mea/
    Te roooog din suflet.Azi e ultima zi,m-am trezit cam tarziu ce-i drept:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. scuze abia azi am intrat pe blog pentru ca am avut simulari la scoala.

      Delete
  7. bucura-te ca nu iti murdaresti sufletul cu ura...!

    ReplyDelete
  8. hmm, nu cred ca pot:-?

    La multi ani!

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...