Thursday, May 24, 2012

Nu vreau!

Nu vreau sa renunt!
Poate ca ar trebui pentru ca ma invart intr-un cerc dar trebuie sa fac ce vreau eu.Doar eu decid in dreptul meu si altcineva decide daca e de acord cu ce am decis eu dar asta e partea a doua.
Cred ca acum trebuie sa trec peste ideile celorlalti si trebuie sa fac ce vreau eu.Eu trebuie sa decid nu altii.Poate imi dau ei sfaturi si le ascult dar nimeni nu ma obliga sa le pun in aplicare mai ales ca unele sfaturi sunt mai bune pentru ei decat pentru mine.
E gresit sau nu chiar nu imi pasa!Eu fac ce vreau!De ce?Pentru ca asa e mai bine.M-am saturat de sfaturile si parerile tuturor , fiecare diferita care abia daca se leaga intre ele.Si ce daca ma invart intr-un cerc?Vorbiti cu inima mea pentru ca ea e cea care NU VREA sa renunte la primul baiat de care mi-a placut foarte mult sau inca imi place si la care a tinut enorm.Vorbiti cu ea... Eu am incercat.Am incercat si i-am zis de mii de ori ca ce vrea ea e imposibil si ca sta pe loc dar stiti ce mi-a raspuns?Mi-a zis ca nu poate sa mearga mai departe deoarece NU ARE pe cine sa iubeasca.Cand va aparea cineva atunci va iubi si probabil ca va iubi foarte mult dar in momentul de fata nu este nimeni care merita sa fie iubit.Nu este nimeni care sa se potriveasca macar putin cu ea asa ca va ramane la ce a inceput acum aproximativ doi ani.
Sigur  va ganditi ca stau pe loc si aveti perfecta dreptate dar.... dar de data asta va fi diferit.De data asta doar eu si cu inima mea vom sti.Bineinteles ca si voi dar ma indoiesc ca ceilalti prietenei ai mei cei care se presupune ca erau importanti vor citi.Insa nu ma intereseaza.Chiar mi-as dori ca ei SA NU citeasca si imi doresc si mai mult ca el sa nu citeasca.De data asta cred ca dorinta mi se va implini dar chiar daca nu o sa fie asa nu conteaza.De ce?Pentru ca fac ce vreau.

                                                                                                                  Fila de jurnal

22 comments:

  1. Ai foarte mare drepate in tot ce ai zis ,nimeni nu trebuie sa iti zica ce sa faci (si nu esti sigura crede-ma) altora le place sa dea sfaturi dar oare ei indr-adevar se gandesc la ce simti tu ? Nu prea cred,inima daca vrea sa ramana la el asa va fi...pana cand? ea va decide...dar va trece sunt sigura si mai sunt sigura ca va fi fericita din nou,pentru ca merita si tu meriti asta din plin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ca va trece peste in viitor dar momentan ea vrea sa ramana in acest cerc pentru ca ii e mai rau sa iasa din cerc decat sa ramana.

      Delete
  2. Buna!
    Sa stii ca mi-a placut mult postarea. Sunt in aceeasi situatie ca si tine. La fel si inima mea :)
    Normal ca face ce vrea ea...nu-i poti dicta nimic.
    Si cei care te sfatuiesc sa iti continui oricum viata (adica facand niste tampenii ori lucururi fara rost)...nu au trecut prin asa ceva. Ei nu inteleg... Nu trebuie sa-ti pese. Trebuie sa faci ce crezi ca-i mai bine pentru tine.
    O zi placuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sun de acord cu tine!De aceea voi face ce ma face sa zambesc chiar daca uneori vor mai fi lacrimi.Viata nu poate fii mereu roz.:)

      Delete
  3. Nu e mai usor sa fii la mijloc? intre El si urmatorul:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu stiam ca e mai complicat sa fii la mijloc dar inca nu exista nici un urmatorul:p

      Delete
  4. E atat de trist cand realizezi ca toate astea iti fac rau,dar pur si simplu nu poti renunta.Inteleg situatia ta pentru ca am trecut si eu prin asta.Si mie mi s-au dat sfaturi,dar pana la urma am facut cum am vrut,sau cum a vrut inima.Trece,putin cate putin in fiecare zi.Pana va trece de tot,va trebui sa te obisnuiesti.
    Huge kiss:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deja m-am obisnuit:*
      Mersi mult de sfat>:D<

      Delete
  5. Mereu e bine sa faci ceea ce vrei tu! Macar asa, daca gresesti, inveti ceva din greseala aia :)

    ReplyDelete
  6. hehe:D nota 10 pt postare:D asa te vreau!

    ReplyDelete
  7. sa asculti sfaturile celor mai mari, dar sa faci ce crezi tu ca e mai bine!
    ACESTA ESTE SFATUL MEU!
    :*:*:*:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta e un sfat pe care il ascult cu mare placere si il voi implini:X:X::X:X:X

      Delete
  8. ce draguta e poza cu final fantasy :X nu prea se potriveste cu postarea, care e destul de trista, dar imi plac amandoua :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu se potriveste dar asa ar arata pentru inima mea daca ce mi-as dori eu s-ar implini:x

      Delete
    2. sunt sigura ca o sa se implineasca in viitor Z:D

      Delete
  9. Ai dreptate...trebuie sa faci ceea ce simti. Chiar daca vei lua o decizie gresita,este vina ta.Tu stii mai bine decat toti ceea ce este in sufletul tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr-adevar eu stiu cel mai bine ce e in sufletul meu:d

      Delete
  10. Fa ce simti ! nu asculta pe nimeni..

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...