Monday, April 2, 2012

leapsa

Am primit o leapasa de la Alyz:x Multumesc mult:x
Am inteles ca este o leapasa despre filme.Trebuie sa realizez o lista cu filmele la care am plans.Acum sa va spun sincer nu prea ma uit la filme dar cand o fac nu plang.Cand eram mica mai plangeam  dar nu si acum.Poate nu e filmul emotionant sau poate e altceva dar nu pot sa plang la filme.:-?? Asa ca eu o sa va zic cateva filme care mi-au placut si care sunt potrivite pentru aceasta leapasa.
A walk to remember este un film intra-devar ce iti poate da lacrimile insa nu si mie;))E o poveste de dragoste foarte frumoasa dar nu zic mai multe pentru sunt sigura ca multi dintre voi l-ati vazut.
Wild child este un film captivant despre o fata foarte bogata care face probleme deci tatal ei o trimite intr-o scoala de fete.Acolo in incercarea de a fi exmatriculata ea invata sa se poarte frumos cu ceilalti si se indragosteste.Cum am spus este un film captivant.:d
Beastly.Acest film e despre un tanar ce se gandeste doar la el iar din aceasta cauza este transformat de o vrajitoare intr-o bestie.El trebuie sa faca o fata sa il iubeasca asa cum e daca vrea ca vraja sa fie rupta.La acest film cred ca se pot varsa cateva lacrimi.
Leapasa merge  mai departe la: Alexandra.Lexie, Ramona, Aniela Deby, Zdwuby, A piece of love!,Luiza, Tadotakii
Cine doreste poate sa o ia>:D<
Categories:

27 comments:

  1. A Walk To Remember l-am vazut de cel putin 5 ori,stiu si replici din el.E superb!De celelalte nu am auzit...eu sunt mai mult cu serialele!

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru leapsa :X! Pupici :*:*

    ReplyDelete
  3. Eu de obicei nu plang la filme, dar si cand o faaac! :))
    La un film am plans vreo jumatate de ora dupa ce l-am vazut cred. "Kites" se numeste, poate te uiti si tu candva la el. Initial poate sa ti se para ciudat, dar uita-te pana la capat, merita vazut!!! Un altul la care am plans ar fi "Hatchiko - A dog's tale/story" (Nu mai stiu exact titlul, dar daca il evi cauta sigur il vei gasi), dar asta nu e romantic...
    Alte filme pe care ti le recomand sunt The last song, The notebook si cateva cateva mai vesele: No strings attached, What's your number? si Friends with benefits :D.

    ReplyDelete
  4. Ti-am adaugat linkul! ( pe fabianblog.info )

    ReplyDelete
  5. Ai primit un premiu pe blogul meu :*.

    ReplyDelete
  6. Si eu am vizionat primele 2 filme.Chiar foarte frumoase.:*.

    ReplyDelete
  7. Este pentru prima oara cand iti citesc blogul si am ramas surprinsa . Imi place ceea ce vad , Mult succes in continuare ,sper sa colaboram bine :*!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place si eu sper sa colaboram>:D<

      Delete
  8. Ai ales niste filme senzationale:x le'am vazut pe toate 3 si chiar merita. Felicitari si mersi ca mi'ai trimis'o si mie:-":x

    ReplyDelete
  9. Dintre toate cel mai frumos mi se pare a fi A walk to Rebember ... restul e can-cand :)) :D

    ReplyDelete
  10. Ai gusturi fine in materie de filme...imi place !

    ReplyDelete
  11. toate filmele mentionate sunt faine :)

    ReplyDelete
  12. O sa o fac si eu maine,ca nu prea am avut timp!:D

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...