Monday, February 13, 2012

Cum dai asa primesti

Amintirile sunt traite fie ele bune, fie rele iar peste cativa ani sunt scrise pe o foaie si impartasite cu mai multi dar daca nu ai amintiri prea frumoase ce poti face?Poti spera ca va fi mai bine pe viitor.Poti spera ca dupa ploaie vine soare.Poti crede asta si acum tot ce ai de facut este sa astepti.Sa astepti ca zilele bune sa vina si in viata ta.Sa astepti zilele cu soare pe care le au si altii chiar daca ei nu merita dar totusi le au.Poti spera si tu la asta pentru ca o data si o data trebuie sa ai zi tu o zi buna.Daca nu acum peste cativa tot vei avea... sau poate nu?
Viata e asa cum ti-o faci cu mana ta.Primesti dupa actiunile tale... Bine faci bine gasesti insa unii fac rau si primesc tot bine iar altii fac bine si sufletul lor inca plange.

25 comments:

  1. Nu am deloc cuvinte la acest post minunat, mi-ai trezit multe sentimente.

    ReplyDelete
  2. aparentele inseala scumpa mea,nu ai de unde sa sti ca persoanele care afiseaza mereu zambete pe fata le merge chiar asa bine....crede-ma!mai ales daca sunt persoane mai rele...cum spui tu!Odata si odata masca va cadea...exact cum spune-ai tu intr-o alta postare...:)...Prerea mea este urmatoarea...e imposibil ca persoanele bune sa nu fie rasplatite...mai devreme sau mai tarziu!:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine spus mai tarziu dar poate unele sunt rasplatite mai devreme.

      Delete
  3. Stii cum e: " What goes around comes around. "

    ReplyDelete
  4. tot timpul trebuie sa speri si sa iti doresti ! eu fac asta tot timpul si uneori mi se mai indeplinesc sperantele si dorintele. Eu sunt optimista !

    ReplyDelete
  5. Eu de ceva timp m-am apucat sa scriu o carte , am scris vreo 40 de pagini (prea putin...dar ma apuc sa scriu doar cand am eu chef ) si iti voi spune cateva cuvinte din ceea ce am scris eu ;
    ,,Amintirile unui om sunt precum o carte [...]Acest lucru planeaza doua sanse , sa o deschizi sa o citesti cu drag sau sa o lasi pe raft batran si prafuit unde nici amintirea nu-si mai are locul" .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unele amintiri nu pot fi uitate oricat de mult am incerca.

      Delete
  6. "nsa unii fac rau si primesc tot bine iar altii fac bine si sufletul lor inca plange."
    adevarat

    ReplyDelete
  7. Da, îmi place să cred că viaţa ne-o croim noi, însă uneori apar şi alţi factori care nu depind de noi, şi în unele situaţii pot fi decisivi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pot fi decisivi dar am putea incerca sa schimbam asta.

      Delete
  8. Intr'adevar, viata ne'o croim noi...dar ne este si ea sortita, intr'un fel. Daca Dumnezeu vrea sa murim maine, asta se va intampla. Deci, in concluzie, trebuie sa ne bucuram de viata atat cat o avem, caci nu se stie daca maine te vei mai trezi.

    ReplyDelete
  9. Cat de frumos si cat de adevarat...!

    ReplyDelete
  10. Asa e Denisa...ai mare drepatate in ce ai scris...

    ReplyDelete
  11. Cred ca nu poti sti cu adevarat cat de fericita sau trista e o persoana decat daca ii esti apropiat... Aparentele inseala de multe ori, iar in spatele unui zambet se pot ascunde foarte multe lacrmi.

    ReplyDelete
  12. Ai scris un mare adevarat! Ar trebui sa avem ce invata din acest articol.

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...