Sunday, January 29, 2012

Prietenia

Ce e prietenia pentru mine?
Prietenia pentru mine e ce simt pentru tine.
Tu esti acolo sa ma ajuti.Tu esti cea care ma sustine.Tu esti cea care ma face sa rad si tu esti cea care imi spune ca ma iubeste.
Stiu ca tu chiar nu ma minti si ca nu ai mai multe fete.Stiu ca tu ti la mine si din toti cei o mie de prieteni ai tai eu sunt cea mai buna.Eu sunt cea carei poti sa ii spui tot pentru ca ai incredere in mine.
Tu esti cea care ma cunoaste cu adevarat si stie ca eu nu sunt rea.Tu esti cea care are o inima minunata.As vrea sa fiu ca tine.Perfecta in toate.Stiu ca nici un om nu e perfect dar eu te vad perfecta.Si frumoasa si isteata si cu un suflet foarte bun.Asta esti tu si eu sunt norocoasa ca am o prietena asa ca tine.Stiu ca esti acolo pentru mine si stiu ca oricand ma pot baza pe tine.Asta e prietenia pentru mine.
Daca aveti alte pareri si vreti sa le spuneti eu voi citi.

21 comments:

  1. Sunt de acord. Ma bucur ca poti avea incredere in cineva.

    ReplyDelete
  2. Cand ai sa cresti mai mare ai sa vezi ca nu exista asa ceva. Acum o sa ma contrazici cum am contrazis si eu pe cei din jur, iar peste un cateva luni sau cativa ani vei spune ca am avut dreptate :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau dar eu sunt cam incapatanata cu gandurile mele :d
      Nu cred ca e cum spui tu.

      Delete
  3. Trebuie sa apreciezi aceasta persoana :)

    ReplyDelete
  4. E placut sa stii ca mai sunt oameni in care sa ai incredere.
    Si mai bine de atat, ei sa iti fie si prieteni!!

    ReplyDelete
  5. ce frumos...:X...si chiar imi place aceasta postare....e ceva nou...un pas spre bine...:D...>:D<...:*:*:*

    ReplyDelete
  6. Mereu aud aceasta intrebare : "Exista prietenie adevarata"? .Da exista,dar unii cum a zis cineva mai sus nu au intalnit-o pe ceea adevarata ! .Ma bucur pentru tine >:D<

    ReplyDelete
  7. Sigur prietena ta este fericita ca te are aproape ,la fel cum esti si tu ca o ai !:*>:D<.Sper sa fiti nedespartite,si nici destinul si nici viata sa nu va puna la incercare!

    ReplyDelete
  8. Foarte frumoasa postarea,si ai perfecta dreptate! >:D< Prietenia este ceva maret si avem si vom avea nevoie de ea de fiecare data!

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...