Tuesday, April 12, 2011

De data asta o sa scriu ce imi trece prin minte. Im mod normal as fi postat ceva pregatit de dinainte dar nu si acum. Nu! Am hotarat ca in aceasta seara o sa scriu ce am in cap. Sincera sa fiu mi-e putin somn, deci nu am prea multe de spus. Un lucru vreau totusi sa va spun inainte de a merge la culcare.Nu va faceti griji de ziua de maine. Nu conteaza daca aveti ore grele la scoala sau o zi lunga la serviciu. Toate astea o sa treaca fara ca voi sa va dati seama cand.Acum sper ca o sa va amintiti aceste cuvinte daca dimineata va treziti mohorati ca azi aveti o zi grea.

11 comments:

  1. scoala...
    trece, dar lasa atat de multe amintiri si urme in vietile noastre..

    ReplyDelete
  2. Chiar foarte bun sfatul... Si eu incerc sa tin cont de asta, dar de multe ori nu imi prea iese:]]. Tot timpul ma gandesc, vai mai am o ora! In loc sa traiesc clipa prezenta... Stiu! Eu pierd.

    ReplyDelete
  3. ganduri.aruncate.pe.net chiar daca am spus ce am spus in aceasta postare nici eu nu reusesc mereu sa fac asta:)

    ReplyDelete
  4. un motiv sa te trezesti in fiecare dimineatA!

    ReplyDelete
  5. Asa este unele greutati care par in prezent imposibile de purtat pe umerii nostri micuti vor deveni niste fulgi cu trecerea timpului ,poate chiar niste fulgi ce ne vor gadila si ne vor face sa radem.

    ReplyDelete
  6. toate trec...si am ajuns sa iubesc o amintire:) Toate trec, cu exceptia orei de fizica=)) aia nu trece niciodata prea usor!

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...