Tuesday, October 11, 2011

Cuvinte nerostite

Cuvinte nerostite, eternitate
Cuvinte nerostite pentru eternitate.Poate ai incercat sa le spui dar nu ai reusit...Poate ca iti pare rau dar ce mai poti face?Nu va sti niciodata acele cuvinte nerostite...Dar de ce? De ce nu le-ai spus? Ce rau se putea intampla?
Nu mai ai ce face acum.Asta e... Timpul nu sta pe loc si in nici un caz nu ne asteapta iar daca te gandesti sa ii ceri macar o secunda in plus... te asigur ca nu iti va da.Timpul e neiertator dar poate asa ne trebuie... Macar asa poate ne invatam minte.Poate asa vom sti sa pretuim fiecare clipa nu sa spunem " E lasa ca o sa ii zic mai indata, ce conteaza cateva minute in plus?" Ei bine uneori cateva minute se transforma in cateva luni sau cativa ani.

Cuvinte nerostite pentru eternitate
Ti-ai pierdut sansa frate...

P.S. spune acum cat inca mai poti pentru ca mai tarziu nu o sa auda toti

8 comments:

  1. Foarte adevarat!:|...mi s-a intamplat...

    ReplyDelete
  2. Mama mereu imi zice ca atunci cand ai zis "lasa"" e bun lasat.Am ajuns la concluzia ca are perfecat drepate si daca nu faci lucrurile la timpul lor si nu zici ceea ce ai de zis atunci cand trebuie mai tarziu e deja prea tarziu.Trebuie sa le faci pe toate atunci cand e timpul lor,asa si in cazul cuvintelor trebuie zise la momenteul respectiv...

    ReplyDelete
  3. Dream asa e dar uneori poate nu ai destul curaj ca sa le faci

    ReplyDelete
  4. Foarte adevarat .Toate la timpul lor .:) .
    Frumos>:D<

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...