Monday, January 16, 2012

Sa nu mai postez?

Am hotarat ca nu voi mai posta asa de des pe blog pentru ca nu cred ca mai am ce face aici.Sunt altii mult mai populari ca mine si care scriu mult mai bine ca mine dar totusi acum un an cand mi-am facut blogul si cand am inceput sa scriu prima poveste mi-a placut mult ce faceam si eram fericita.A inceput sa imi placa lumea de aici.
Acum cateva zile s-au intamplat mai multe lucruri care au adus tristetea in mine ex.: m-am certat cu cineva la care tineam,nu am fost prea bine din punct de vedere medical, am avut teme de facut, au fost alte probleme cu unele prietene de ale mele dar acum acele probleme s-au rezolvat, nu mai am teme, sunt mai bine fizic si acea cearta asa va ramane momentan.
Insa pentru ca blogul face parte din mine imi e greu sa renunt mai ales ca m-am obisnuit sa intru zilnic pe blog de cate ori am ocazia.Chiar daca eu nu am multe comentarii ca altii si nu am asa de multi prieteni aici nu cred ca voi pleca nicaieri momentan.

24 comments:

  1. denisa vreau doar atat sa-ti spun... citeste link-ul urmator si i-a incurajarea care este acolo :D
    http://addalife24.blogspot.com/2011/05/atunci-imparatia-cerurilor-se-va.html

    ReplyDelete
  2. nu lasa tristetea sa gandeasca in locul tau....blog-ul face parte din tine,este singura sursa ce iti da voie sa scoti la suprafata cele mai bune...si mai putin bune ganduri,sentimente ale tale...daca incetezi si cu asta ce o sa faci...?e doar o faza Denisa,doar o faza...
    NOI TOTI ce iti citim blog-ul frecvent oricum o sa te urmarim in continuare...daca nu pentru tine...pentru noi...:D...posteaza tot asa de des...:D..:*

    ReplyDelete
  3. Cum sa nu mai postezi ma? :-w
    Nici sa nu te gandesti :-w

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-s Nu cred ca blogul se rezuma la numar de comentarii. Eu cred ca insemna mult mai mult de atat. E un loc unde eu personal ma descarc sentimental. Acum depinde cum il vezi tu!!
      Eu zic sa nu il inchizi!

      Delete
  4. Nu sterge acest blog!Si continua sa postezi in continuare!Orice trwece in viata asta.Nici eu de la o freme nu mai am asa multe comentarii sua ceva,dar continui sa lupt in continuare,pentru ca ce e al meu,al meu ramane.Si daca scriu pentru o persoana,important e ca acea persoana citeste!Continua sa scri,faci un bine.

    ReplyDelete
  5. Nu,nu e bine ceea ce faci.Scrii foarte frumos si o sa iti suca dorul toata lumea :(

    ReplyDelete
  6. Sa nu te aud ca vrei sa inchizi blogul ca vin la tine si te bat:P
    Acum pe bune,chiar scrii foarte frumos si desi nu ai multe comentarii sunt sigura ca ai multi cititori si multi care apreciaza ceea ce scrii aici.
    Eu una mereu intru sa vad ce ai mai postat pentru ca imi place foarte mult cum scrii si ceea ce scrii,desi nu las comentarii la toate postarile tale sa stii ca te citesc cu cea mai mare placere in fiecare zi.

    ReplyDelete
  7. Sunt de parere ca ar trebui sa continui sa scri asta daca tie iti face placere :*. Nu cred ca trebuie sa ai comentarii si followers si lucruri dinastea... Cel putin, eu cand m-am apucat de blog, nici nu m-am gandit ca-l va citi cineva in afara de prietenele mele. Si nu scriu neaparat ca sa am citeasca lumea, scriu pentru ca imi face mie placere :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. asa scriu si eu dar e frumos cand vezi comentarii multe :|

      Delete
    2. Stiu, si mie imi place sa am comentarii multe :)). Dar daca nu am nu ma opresc din scris :)

      Delete
    3. nici eu nu vreau sa ma opresc:)

      Delete
  8. Perfect! Nu vrem sa pleci, ai inteles:|?

    ReplyDelete
  9. mai sufletel daca tu pleci,cine mai imi invioreaza mie zilele prin povestile foarte dragi pe care le scrie????Nu pleca niciunde denisa!ramai aici.scrie.ca iooo te citesc chiar dak nu sti cine sunt.te apreciez mult frumoaso:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc dar daca vrei sa citesti povesti de ale mele, scriu in fiecare zi pe celalalt blog:d

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...