Wednesday, February 8, 2012

Fara somn

Intunericul domneste in camera.Ore e 2:00 dimineata.Nu pot sa dorm insa ochii ma implora sa ma culc.Au vazut atatea azi iar acum sunt obositi.Alaturi de castile din urechi stau si ascult muzica in timp ce scriu fara sa vad randurile de la foaie.Scriu un cuvant mai sus, unul mai jos dar nu conteaza.Muzica din casti cat si vointa de a scrie fac oboseala sa dispara.De ce stau la ora 2:20 sa scriu pe intuneric?Deoarece astazi am avut o zi cam neagra.Stiu ca nu va intereseaza ce fac eu si nu va condamn pentru ca nu aveti nici o datorie fata de mine asa ca de ce i-ar pasa cuiva corect?Am transformat o postare care trebuia sa fie vesela in ceva ce nu are importanta.De multe ori stau si incerc sa imi dau seama ce e mai important?Sa scriu cum vreau chiar daca asta inseamna sa va plictisesc sau sa scriu ce cred eu ca place tuturor.Mai simplu spus: sa scriu pentru mine sau pentru voi?Inchei aceasta postare scrisa pe caiet la ora 2:33 dimineata.Ma credeti sau nu eu stiu cu nu mint.

21 comments:

  1. de ce sa nu te cred...?si eu azinoapte pe la 1:45 eram p bloguri...nu aveam somn...deci nu esti singura...tot ce conteaza este ca scrii...:D...:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu vreau sa dorm pentru ca sunt obosita dar nu pot.

      Delete
  2. Asa cum mi'a spus cineva ieri" trebuie sa scrii ce simti nu ce gandesti"...
    Scriind cu sufletul toti oamenii isi vor da seama ca nu esti bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu vreau sa isi dea seama lumea cum sunt.

      Delete
  3. Incearca pe cat posibil sa te odihnesti noaptea, daca asa era normal toata lumea ar dormi ziua ;)) Si nu poti spune ca pe nimeni nu intereseaza din moment ce esti vizitata/citita si primesti comentarii. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu incerc dar cel mai repede pot sa adorm la ora 00:00.

      Delete
  4. Scrii pentru tine si nu ar trebui sa-ti pese ce cred ceilalti, vreau sa spun, tu esti tu, nu incerca sa fii altcineva!!!

    ReplyDelete
  5. Cel mai bine este sa scrii pentru tine si sa nu ai public ,decat sa scrii pentru noi si sa iti lasam comentarii de ochii lumi .
    Eu te cred ,am incredere in tine ! Si eu aseara la 3:00 eram pe blog :))

    ReplyDelete
  6. Te cred pentru ca si eu am momente la fel..uneori gandurile,hotararile care vrem sa le luam vin noaptea.Iar in ceea ce priveste scrisul ..scrie pentru ca iti place,scrie ce simti...atat timp cand tie iti place ce faci si te simti bine prin asta si noua ne place sa te citim de altfel! Dar trebuie sa te si odihnesti..corpul are nevoie si de asta! :) Bafta.

    ReplyDelete
  7. Hmmm si tu ai probleme cu somnul?
    Incerca sa te relaxezi...ce sa zic? Am avut si eu candva probleme si stiu cum e...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar vreau sa ma relaxez de tot:x
      Dar uneori scoala nu ma lasa:))

      Delete
  8. Eu zic sa incerci sa uiti problemele si sa dormi bine noaptea... Cand esti odihnita esti si mai vesela :*

    ReplyDelete
  9. Mai am şi eu nopţi semialbe în care mă gândesc ce să scriu pe blog, iar a doua zi am nişte cearecăne minunate. Nu eşti singura. Cred că noapte gândim mai limpede, pentru că suntem conştienţi că trebuie să ne relaxăm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noaptea avem timp sa ne gandim la tot si uneori nu e prea bine pentru ca apar lucrurile triste in mintea noastra.

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...