Monday, December 5, 2011

Vise


Ce bine e aici langa tine.Am impresia ca totul va fi bine dar imi spui de multe ori sa fiu realista si ca viata nu e roz, ba dimpotriva e chiar gri.Imi aimtesti ca pentru toate este un sfarsit si ca majoritatea nu se termina cu happy end.Te uiti la cer si cand eu spun ca e senin si frumos tu spui imediat si indiferent ca dupa soare vine ploaie.
Mergem pe o carare spre padure.Tu mereu mergi primul si repede. Eu merg mai incet uitandu-ma la copaci la pasari, la flori si raman mai in urma.Din cand in cand te mai uiti in spate si atunci te opresti spunand pe un ton suparat:
-D., daca nu vrei sa dai peste vreun sarpe stai aproape de mine.
-Scuze, nu am vrut sa te supar.
-Nu ma superi, spune el si merge mai departe.
Niciodata nu il supar.Asta imi spune mereu”Nu m-ai suparat”.
Continuam sa mergem inainte.De data asta ma uit doar putin la ce e in jurul meu si stau aproape in spatele tau.In fata este un parau mic.Tu il treci si vrei sa ma ajuti intinzandu-mi mana ca un gentleman dar o pasare care a zburat dintr-un copac iti atrage privirea si eu reusesc sa ma ud putin pe picior.Norocul meu e ca port fusta si o pereche de sandale. La caldura de afara o sa ma usuc repede. Tu te faci ca nu ai vazut nimic si mergi mai departe desi am vazut acel zambet de pe fata ta..Intr-un final ajungem la locul stabilit.Locul nostru….

 P.s. asta e ceva ce am scris mai demult:)) Nimic real doar alta fantezie de a mea.De acum incolo s-ar putea sa apara mai multe.

8 comments:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...