Tuesday, December 6, 2011

O viata complicata

                                                    20
-Cum ati facut schimb?
-Nu stiu.Eu eram acolo ocupata cu un proiect si apoi m-am trezit intr-o camera alba cu usi.Eu nu am mai fost in aia de ani buni dar probabil ca Mira din prezent da.
-Ce camera alba?
-Ei bine, aia e o camera care se deschide atunci cand doarme si apar usi cu numele persoanelor apropiate sau cunoscute si daca intra in acea usa ajunge unde vrea.Si daca nu vrea sa ajunga nicaieri si intra accidental cum cred ca a facut mai devreme usa te duce in viitorul acelei persoane cu numele de pe usa.Si ea a intrat in viitorul lui Mark, care nu e prea roz dar el nu e rau vrea doar sa fie mai bun ca tine.
- Atunci ar trebui sa faceti schimb.Fiecare cu lumea ei.
-Deacord, dar nu pana nu schimbi viitorul.
-Nu am cum sa fac asta, zice el si se ridica in picioare.
-Ba da.Mark vrea doar sa conduca el Magnificii.Daca ii convingi pe ce mai mari sa aveti o lupta tu si el si daca pierzi el o sa castige iar viitorul o sa fie schimbat.
-De ce sa fie schimbat? Ai spus ca viitorul lui nu e roz, asta inseamna ca a meritat-o.
-Am vrut sa spun ca nu e bun viitorul lui pentru noi dar pentru el da.Of! Nici nu mai stiu sa ma exprim.Uite!In viitor Mark e regele tuturor oamenilor.Si voi sunteti inchisi in celule.Daca renunti acum poti schimba asta.
-Spui numai prostii!Viitorul nu e asa!Si acum ai face bine sa o aduci pe Mira inapoi!
-Bine cum vrei tu!Dar cand Mark o sa fie cu Mira sa sti ca a inceput viitorul cel rau, spune ea si pleaca trantind usa in urma ei.
Mira intra in casa si se pune in pat spunandu-si in minte"Daca Eas nu ma ajuta atunci o sa o faca Mira"
Din nou acea camera alba cu acele usi gri. Usa cu numele lui Mark se deschide si inca o Mira intra in acea incapere.
-Cine esti?
-Tu.Adica tu cea din viitor.Acum trebuie sa ma asculti pentru  ca numai tu il poti convinge pe Eas sa faca ce i-am spus.
-Inainte de asta?Cum adica ala de acolo e viitorul meu?
-Din pacate e adevarat.Trebuie sa schimbi asta.
-Sigur dar cum?
-Asculta.
Mira cea din viitor ii spune tot celei din prezent.Aceasta intelege ce are de facut iar cele doua fac schimb revenind fiecare la viata ei.
Mira: Deschid ochi si vad ca sunt in camera mea plina de culori.Plunul Mirei2 cum ii spun eu mi s-a parut foarte usor si eficient.Era logic dar nu credeam ca Eas ma place asa de mult incat sa fie gelos pe Mark.Soneria de la usa suna si merg sa deschid.In fata mea apare Mark:
-Trebuie sa vorbim.
-Si eu ma bucur sa te vad, ii zic eu zambind.
-Bine, ce e cu atitudinea asta?Te porti ciudat, de parca ti-ar place de mine.
-Si daca ar fi asa te-ar deranja? intreb eu continund sa zambesc.Am vazut ca nu intelegea prea multe si ca nu ma credea asa ca m-am apropiat de fata lui si l-am sarutat.Cireasa de pe tort a fost urmatoarea:
-Nu stiu ce sa cred.Ori Mark se da la prietena mea ori prietena mea ma inseala, spune Teo.
Eu ma departez putin de Mark si zic uitandu-ma la Teo:
-Acum poti sa fi cu Stela cum sunt eu cu Mark.
Amandoi au facut o fata foarte mirata si sincer si pe mine ma uimea ce am spus dar planul trebuia sa functioneze cat mai bine.
-Mda, cum spui tu, zice Teo cu o fata morocanoasa si in cateva secunde dispare de acolo.Eu ma uit la Mark si el spune inca uitandu-se in directia unde a stat Teo:
-Frumos circ.
                                                                 Va urma
Categories:

10 comments:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...