Tuesday, December 13, 2011

De Craciun

Uite ca vine si vacanta.3 saptamani.O sa fie ca 3 zile:)) Dar totusi 21 de zile fara teme ,lectii sau profesori plictisitori.Asta daca nu este cineva caruia/careia sa ii placa temele, lectiile si profesorii.
Insa eu ma indoiesc.

Aceasta vacanta aduce cu ea si o sarbatoare frumoasa.
Dupa vacanta de vara aceasta e preferata mea.Sa vezi cum e noapte si din cer cad fulgi mari si numerosi.Orasele sunt impodobite cu decoratii colorate ce dau un strop de culoare pamantului alb.

Asta daca aici la noi o sa ninga.Totusi mai bine mai tarziu decat niciodata corect?

Nu stiu de ce dar de Craciun unii oameni cred mai mult in dorintele lor ca se vor implini. Si stiti ceva? Anul asta vreau sa cred si eu asta.Cine stie? Poate e adevarat si Craciunul chiar are acest efect magic.
Dar sa nu credeti ca dorintele se implinesc doar de Craciun.Daca iti doresti ceva cu adevarat si nu e ceva rau, atunci cu siguranta se va implini. Insa uneori mai trebuie sa facem si noi ceva.

Dumnezeu da ,dar nu baga in traista...

Ce dorinta ati vrea sa vi se indeplineasca de Craciun?

16 comments:

  1. Uuuu:X Daca asta iti spune ceva:
    All I want for Christmas is you. , ei bine..:)) Te prinzi tu in ce sens zic asta:)) Postarea e super draguta, si eu astept sa privesc ore intregi nemiscata danul fulgilor de zapada, este spectaculor:X

    ReplyDelete
  2. Ce frumos ;x
    Eu mi-am spus-o pe a mea pe blog :)
    A ta care e? :x

    ReplyDelete
  3. Kyky: am inteles ce ai zis :))


    Stefix: as spune care e a mea dar nu pot sa fac asta aici :)

    ReplyDelete
  4. Nymphetamine succes atunci :d

    ReplyDelete
  5. Cred ca dorinta mea este sa ninga si sa pot sa ma tavalesc in zapada, uuu 8->. Dar concret, sa fim toti fericiti de Craciun, toata familia, zambete si rasete....ce frumos ar fi:)

    ReplyDelete
  6. Sincera sa fiu, un aparat foto digital pentru ca sunt innebunita sa fac poze si nu am unul inca.Dar nu cred ca o sa-l primesc....oricum ,eu inca sper :))

    ReplyDelete
  7. :D Eu as vrea multe:)) dar deh.. :)):X

    ReplyDelete
  8. Sunt unul din oamenii care credeau ca de Craciun dorintele se ideplinesc, dar cineva sau ceva tine mortis sa-mi arate ca nu e asa:)). Asa ca anul asta, desi as avea o dorinta, nu mai cred cu atata ardoare in indeplinirea ei :)

    ReplyDelete
  9. Aira: daca nu crezi nu o sa se intample nimic :d


    C.L.M.: :))


    Sweet Lemon: daca acel cineva nu crede din toata inima ca se poate intampla atunci nu o sa se intample nimic dar cum am spus : uneori trebuie sa facem si noi ceva.:)

    ReplyDelete
  10. C.L.M. :X

    Nymphetamine cu placere:)

    ReplyDelete
  11. De abia astept sa ninga :x

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...