Sunday, October 28, 2012

Gropi

Si din nou calc prin gropi. M-am intors la obiceiul de a saluta si a baga in seama persoanele de la care sa zicem ca am asteptari.De fapt, sa zicem persoanele de care imi ..... pasa?
Oare chiar sa fie adevarat si imi pasa de unii oameni? Da! Este! Este foarte adevarat ca inima mea inca stie sa tina la cineva si inca stie cum sa ii pese de cineva. E un semn foarte, foarte bun, pentru ca de cand mi-am pierdut toate sentimentele bune sau mai bine sa zic de cand au inghetat, cel mai dor mi-a fost de doua sentimente.Cel mai dor mi-a fost de acele momente in care eram in stare sa fac lucruri care puteau starni intrebari doar ca persoana la care tineam si de care imi pasa sa fie fericita.Sa aiba acea persoana ce isi doreste si sa o vad zambind. Atunci puteam sa zambesc si eu.Inca pot face asta insa si acum ca si atunci am ales persoanele gresite pentru a incepe sa imi pese din nou.Se pare ca ele nu ma vor si nu prea au timp de mine in viata lor dar au timp de alte persoane.
Oare o sa ma invat vreodata minte?
Am zis ca eu nu fac aceeasi greseala de doua ori si chiar vreau sa respect asta.Din moment ce acum in mine sunt mai multe sentimente rele pot renunta foarte usor la aceste persoane insa ma intreb cum pot sa imi dau seama la cine ar trebui sa tin si la cine nu ar trebui?
E cam imposibil de aflat nu? Voi ce spuneti?

P.s. pentru cei care nu au vazut inca am postat capitolul 9-2 din poveste mai jos :d

22 comments:

  1. Asa sunt si eu..Cred ca ne vom invata minte candva..

    ReplyDelete
  2. Poate ca persoanele alea nu meritau daca nu au stiut sa aprecieze.Inima trebuie sa le aleaga pe cele potrivite si poate nu va mai fi gresit ,nu va mai fi deloc. :)

    ReplyDelete
  3. :)) hey, multumesc pentru comment. toate. de vreme ce esti singura care imi da commenturi.>:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Momentan sunt singura dar cred ca vor veni si alte persoane :x

      Delete
  4. Tu esti cea in masura sa decizi care sunt persoanele care merita sa stea in compania ta si care nu :D >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este dar nu stiu care sunt persoanele potrivite :d

      Delete
  5. E greu sa inveti din propriile greseli,dar trebuie sa ne straduim pentru ca altfel vom avea mai multe de pierdut..

    ReplyDelete
  6. Uneori ne pasa chiar daca nu vrem asta..

    ReplyDelete
  7. Era o vorba : "Eu nu repet o greseala de 2 ori. O repet de 4-5, pentru a realiza daca chiar a fost o greseala."
    Multor persoane li se intampla, desi realizeaza abia intr-un final. <3 :)
    Hugs and Kisses >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. In general imi dau seama cand fac o greseala si chiar daca o fac si a doua oara din neatentie a treia oara e imposibil sa mai gresesc.

      Delete
  8. Hmm, sa stii ca nu poti sa-ti dai seama de la inceput pe cine trebuie sa bagi in sufletul tau pentru ca nu-i cunosti, dar tine minte ca timpul decide cine iti ramane alaturi si cine nu... De obcei raman cei care nu se schimba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timpul face multe fara sa ne dam noi seama:d

      Delete
  9. Mda, e imposibil de aflat... Din pacate.

    ReplyDelete
  10. Sunt sigura ca acele persoane care nu stie sa iti aprecieze destul existenta, nu te merita. Iti spun ca cele care fac acest lucru nu te merita, nu se pot numii " prieteni ", ci doar ucigatori de sentimente. Cred ca cel mai bine este sa renunti la acele persoane, sau sa le faci sa isi dea seama ca tu existi si esti singura persoana care i` poate ajuta. Nu te lasa influentata de sentimentele acele negre, fi stapana pe ele si invata sa controlezi tot ceea ce este in jurul tau, inclusiv pe tine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usor de zis greu de facut dar mersi de sfat >:D<

      Delete
  11. De ce sa ai asteptari de la cineva? In primul rand cred ca trebuie sa ai asteptari de la tine. Considera ca e o experienta foarte buna ceea ce ti se intampla. Viata si alegerile tale sunt ceea ce tu hotarasti sa fie. Nimeni nu e asa cum tu doresti sa fie. Accepta oamenii asa cum sunt, cu partile bune sau mai putin bune ale lor si mergi mai departe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cine ti-a zis ca nu ii accept?
      Imi pare rau dar iti dai prea mult cu parerea despre vita mea.Nu ma cunosti!

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...