Wednesday, January 18, 2012

Un loc...

Nu imi gasesc locul aici , nu imi gasesc locul acolo...Simt ca eu nu fac parte din lumea asta...Peste tot pe unde ma uit mi se pare ca eu nu ma integrez printre ei.Nu simt bine alaturi de unii.Nu cred ca am ce cauta printre ei sau poate mi se pare mie.Am senzatia ca ei toti sunt un fel iar eu alt fel.Ei au o lume a lor iar eu una a mea.
Totusi in acea lume a lor m-as putea adapta dar sincer nu vreau.... Oricat de ciudata as fi eu , prefer sa fiu asa cum sunt decat sa fiu ca ei....Sa gasesti un loc unde nimic nu e rau si sa te simti perfect acolo e destul de greu dar poate fi un loc ca asta.
Insa pana cand vom da de acel loc, pana voi da de acel loc, voi incerca sa imi gasesc un loc aici dar daca nu voi reusi asta, atunci o sa raman asa cum sunt... poate e bine si cum sunt acum...
Categories:

16 comments:

  1. E o vorba. Be the one , not anyone!!!

    ReplyDelete
  2. hehe...imi amintesc cand am simtit si eu asta...si poate cateodata inca o simt...pur si simplu ma intreb ce caut printre ei...dar na'..."Life goes on" avantajul e ca..am prieteni care sunt alaturi de mine..si sunt ca mine..sunt convins si tu ai..cel putin o persoana..care e cum esti tu...si are aproape acelas caracter ca al tau :)

    ReplyDelete
  3. cauta sa fi tu insuti, suntem dieriti dar gaseste-ti curajul de a te arata oamenilor exact asa cum esti chiar cu riscul ca nu toti le vor placea de tine... nu trebuie sa te adaptezi, trebuie sa ai curajul sa fi tu insuti si sa stai pe langa oamenii care te accepta exact asa cum esti pentru ca in ei vei gasi prieteni adevarati... :D si eu am crezut candva ca trebuie sa ma adaptez dar am observat ca atunci cand mi-am facut curaj sa fiu eu insumi nu a fost rau deloc... iti trebuie doar putin curaj... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mie cred ca imi trebuie mai mult :(

      Delete
    2. si mie mi-a trebuit... si cred ca uneori mai am nevoie de mult... dar ma concentrez pe asta, sa invat sa nu imi fie teama sa fiu eu insumi chiar cu riscul de a parea o ciudata si poate uneori o fanatica! :)) (aici ma refer in special la discutiuile despre Dumnezeu) :d oricum am vazut din experienta ca nu are de ce sa-mi fie teama... si adaptandu-ma nu m-am simtit prea bine... de ce? pentru ca nu eram eu insami, deci secretul pentru a fi fericit este sa ai curajul sa fi tu insuti...

      Delete
    3. o sa incerc sa fiu eu insumi:d

      Delete
  4. este cel mai bine asa cum esti tu...esti dulce,frumoasa...si cel mai important....esti UNICA...>:d<...

    ReplyDelete
  5. "Multi rad de tine pentru ca esti diferit, insa tu razi de ei pentru ca sunt toti la fel".

    ReplyDelete
  6. Sunt noua pe aici :).
    Ce-as putea eu oare sa zic, pai imi place cum scrii, scrii tare "usor" in sensul ca nu te complici cu cuvinte, descrieti si alea alea dar atragi citirorul, chestii simple dar placute ( pentru mine).
    Postarea asta mi-a placut tare mult , tin sa zic asta : cu totii la un momtent dat am trecut prin asa ceva si pot sa jur cu mana pe inima , sincer tocmai d-asta m-a atras intr-un mod deosebit , felul in care ai punctat anumite lucruri a fost tare dragut : ).
    O sa treaca si senzatia asta : )) toti am avut-o dar am scapat de ea , as putea spune ca e de "vina" adolescenta ea ne da anumite stari care ne fac sa credem ca noi si doar noi le simtit iar cei din jur deloc. Chiar cand ai spus ca ai tendinta sa crezi ca ei toti sunt la fel si tu nu, gresit ! poate asta defapt nu poate ci mai mult ca sigur au mai zis multi asta..e o stare.. o impresie.. vei trece peste CU TIMPUL !In orice caz ai un blog tare simpatic.

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...