Saturday, January 14, 2012

Doreste cineva sa planga?

Daca doreste cineva sa planga poate plange cu mine.Daca nu este si e mai bine sa nu fie eu voi plange singura.Asta e soarta celor ca mine, asta e soarta celor care sunt niste monstri si au un suflet negru.Asta e soarta mea.Cum sa cred eu ca maine poate fi o zi mai buna cand azi plang, maine plang si poimaine la fel.Dar merit asta.Si ai dreptate, sunt o fiinta rea.Ai dreptate, de asta nu ma place el.Si de asta nu o sa ma placa nimeni niciodata.De asta nu o sa am niciodata ce vreau eu, pentru ca sunt un monstru.Daca mai doriti sa cititi postarile mele eu voi fi aici.Dar de ce sa vrea cineva sa aiba legatura cu o fiinta ca mine?Eu nu cred ca vrea cineva...
Categories:

36 comments:

  1. Nu esti un monstru:-w.
    Eu vreau:).

    ReplyDelete
  2. crezi rau...orice ai face,nu cred ca este un lucru atat de imposibil de reparat...iar pedeapsa pe care ti-o impui chiar tu...spunand ca esti o persoana rea,un monstru...nu te va ajuta sa treci peste...si te asigur ca acel EL...nu va observa micile rautati,pe care de altfel tu le denumesti asa...nu te cunosc personal...dar din tot ceea ce scrii imi dau seama ca esti o persoana minunata...si ai si tu zile bune si proaste...ca orice om...iar daca eu,care cum am spus nu te cunosc sunt de parerea asta....ceilalti,care chiar te cunosc sunt sigura ca imi vor da dreptate....>:D<...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai spus frumos dar unii nu cred ca iti vor da dreptate...

      Delete
    2. persoanele care nu-mi vor da dreptate merita ignorate...inseamna ca nu au cunoscut in viata lor un om bun...si nu stiu sa faca diferenta...parerea mea...:)..

      Delete
    3. Iti respect parerea dar eu nu pot sa ii ignor

      Delete
    4. si eu as vrea sa fac ce spune ea dar e destul de greu...

      Delete
    5. si totusi,nici acum nu-ti schimbi parerea?nici acum cand uite cate comm-uri ai de la atatea persoane si toate spun cam aceleasi lucruri despre tine...LUCRURI BUNE DENISA...nu te ajuta cu nimic?

      Delete
    6. @nk@: sunt frumoase lucrurile pe care le spuneti voi toti si va multumesc dar nu imi schimba parerea despre mine :|

      Delete
  3. Eu vreau, dar nu acum. Hei, pot spune ca stiu ce simti...aproximativ cel putin...dar nu inteleg cum poti crede ca esti rea :|. Esti o persoana minunata, daca ar fi toata lumea ca tine am duce-o mult mai bine. Nu tu esti rea draga mea, ei sunt rai! :*

    ReplyDelete
  4. Si eu as vrea sa plang,dar uneori ma abtin!Pentru a da dovada ca sunt puternica,da..de-asta:)Nu esti un mosntru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu as vrea sa nu plang.Dar oricat as incerca nu reusesc

      Delete
  5. Nu esti un monstru,si nu esti rea.Poate putin ,rautate toti avem in noi,pana si cei mai buni.Toti suntem rai cand ni se ia ceea ce avem ,cand e timpul atunci ne dezlantuim .Dar tu nu esti un monstru,esti o persoana sincera si minunata multi ar vrea sa fie in locul tau .:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt multi care nu ar vrea sa fie in locul meu

      Delete
  6. Daca simti nevoia sa plangi atunci plangi,asa te mai descarci.si eu plang de foarte multe ori.
    Sa nu te mai aud ca zici ca esti un monstru pentru ca nu e adevarat,nimenu nu e monstru.Daca unelepersoana nu stiu sa te pretuiasca cu adevarat si nu vad ca de fap esti un om minunat asta nu insemana ca esti monstru.
    Capul sus si zambeste,nu mai face pe plac unora si altora care vor sa te vada trista.
    te imbratisez cu mare drag>:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Incerc de multe ori sa zambesc si sa tin capul sus dar imediat apare tristetea si capul meu sta jos

      Delete
  7. De ce iti dai impresia ca oamenii 'nu asa grozavi' sunt obligati sa sufere ? Eu sunt groaznic , nesimtit , rece , intunecat din varful degetelor pana la ultimul circuit din cerebel :)) si crezi ca plang ? crezi ca sufar ? Nu ! ba dimpotriva , ma bucur si celebrez cu orice ocazie orice fapt pe care il fac,bun sau rau.Si stii de ce? pentru ca sunt unic , orice om e unic , orice om are adn-ul sau unic , tu esti unica prin toate faptele pe care le faci in modul in care le faci, nu trebuie sa plangi pentru anumite greseli.Iti ceri iertare , iar daca idiotu nu te iarta ...da`l drequ :) Treci mai departe.Cand ne nastem , nimeni nu ne spune ca viata nu e asa roz precum pare( Life sucks , doesn`t ? ) Intocmai , noi trebuie sa dam tot din toate pentru toate.Sa trecem prin aceasta cursa pe care unii o numesc viata , cat mai bine si cu folos .Pfff..parca am scris un roman,Nu plange ,nu merita sa plangi pentru absolut nimeni.Zambeste ! :) Pana la urma urmei , e gratis..nu?
    Have a good day !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e gratis sa zambesti si e bine ca tu esti tare dar eu una nu pot sta fara sa sufar cand vine vorba de ceva mai serios.Asta e firea mea...
      O zi buna si tie.

      Delete
  8. O parte mai intunecata cu siguranta o avem cu totii. Asta e clar. Raul e parte din noi, din viata noastra . Insa nu cred ca te poti numi un monstru. E prea mult spus!

    ReplyDelete
  9. Nu eşti rea deloc. Îţi ador postările şi ai un blog foarte frumos! :x

    ReplyDelete
  10. Niciodata sa nu plangi dupa dragoste. E destula pentru toata lumea... Si tu o sa primesti destula. Oricum, dupa cum vezi, nu esti singura ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niciodata sa nu plangi dupa dragoste: sincer la mine cred ca asta e imposibil.Oricat de mult as incerca eu incep sa tin repede la unii din jurul meu.

      Delete
  11. Plangand te descarci dar iti faci rau sa sti.Stiu bine ca orice incurajari ti-am zice noi,tristetea ta nu o putem face sa dispara..Dar ar trebui sa sti ca daca el nu te vede frumoasa ,atunci nu e demn sa vada asta ! Si nu esti un monstru:d,din ce vad eu ca scrii pe blog nu pare asta .

    ReplyDelete
  12. toate cuvintele puse unul langa altul arata intr-adevar suferinta ta...

    ReplyDelete
  13. Fiecare om are stari depresive pe durata vietii lui. Cei care au o forma mai accentuata a bolii sunt cei care sunt mai sensibili la tot. Sufletul lor poate fi mai usor tulburat tocmai din cauza super sensibilitatii. Si, ce este de facut...doar asa ne-am nascut: sensibili, sinceri, onesti. Lumea in care traim nu este o lume ideala, o lume magica lipsita de griji. Existenta noastra este o lupta continua in care trebuie sa simti, sa crezi cu toata fiinta ca vei reusi sa treci peste obstacole, indiferent cat de mult doare. Faptul ca sunt momente in care crezi ca nimeni nu te ajuta, poate fi adevarat doar din punctul tau de vedere. Chiar daca nu sunt langa tine, cei dragi sau poate chiar prietenii,asta nu inseamna ca ei nu se roaga pentru noi. Nici nu sti cine, unde, cand se gandeste la tine!

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...