Thursday, October 25, 2012

Scrisul, profund / direct

Am spus intr-o postare ca va voi zice cum e cu scrisul la mine.Ei bine, ca sa incep cu inceputul as putea spune ca e modalitatea mea de a ma descarca.Nu stiu de ce dar azi nu prea am cum sa explic ce inseamna pentru mine scrisul pentru ca nu prea am idei.Voi fi foarte scurta in ceea ce urmeaza sa zic.
Atunci cand scriu ma simt bine.Chiar daca uneori nu am chef sa scriu stiu ca dupa ceva timp tot la scris revin.Simt ca pot scrie orice vreau eu pe acest blog pentru ca aici e lumea pe care am creat-o eu prin cuvinte.Prin scris am descoperit o modalitate foarte buna de a ma exprima, de a spune ceea ce simt.Unii aleg sa isi zica sentimentele prin cuvinte profunde care impresioneaza cititorii si asta este foarte bine,insa unii aleg sa spuna direct ceea ce cred si ceea ce gandesc.
Eu fac partea din a doua categorie pentru ca nu le am cu vorbele dulci sau cu alintaturile.Nu ma deranjeaza cand altii le spun, ci pur si simplu nu ma caracterizeaza pe mine.
Sunt curioasa sa vad voi in care categorie sunteti.
Va place sa explicati ceea ce simtiti prin cuvinte profunde sau preferati modalitatea directa?

P.s. va rog sa imi scuzati lipsa de pe blogurile voastre insa saptamana asta si cealalta sunt ocupata cu testele pe langa teme si invatat :( Nu stiu sigur dar cred ca va voi spune pana la vara aceste cuvinte incontinu :)))
Categories: , , , ,

24 comments:

  1. Depinde de starea de starea de spirit pe care o am :)) De cele mai multe ori, pentru ca am parte de o explozie de ganduri, ma joc cu cuvintele fara sa vreau :)))

    ReplyDelete
  2. Modalitatea directa sau indirecta. NU prea conteaza pentru mine. Conteaza rezultatul. Cat despre cuvintele "scuze, imi pare rau sau teme" este ceva normal. Si eu sunt in aceeasi situatie acum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar ca sa ajungi la un rezultat trebuie sa faci ceva:d
      Ma gandesc ca tu folosesti ambele variante :d

      Delete
  3. Eu ador sa scriu.Este pasiunea mea si toata viata o sa scriu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu vreau sa crezi ca te descurajez sau ceva insa eu am un citat dupa care ma iau "Nu zi hop pana nu sari" :d

      Delete
  4. Cred ca in a 2'a:-??:)) cand imi spun parerea despre ceva care nu imi place cuvintele se scriu parca singure:)) cand am un subiect anume si trebuie sa am o pana de inspiratie trebuie sa stau sa ma gandesc putin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu stau sa ma gandesc cand vine vorba de prima varianta insa nu prea apar rezultate bune:)))

      Delete
  5. Și la mine e scrisul e de cele mai multe ori descărcare. Cât de profun sau direct e depinde de motivul pentru care mă descarc.

    ReplyDelete
  6. Hmmm... Cred ca fac parte din a prima categorie, tinand cont ca citesc romane psihologice si invat sa spun ceea ce simt in cuvinte mult mai profunde. Insa, intr-adevar depinde de stare. Cand sunt nervoasa, scriu totul direct, un fel de mesaj adresat pentru persoana pe care sunt nervoasa :-?

    ReplyDelete
  7. Eu a-si putea spune ca ma incadrez mai mult in prima si putin in a doua depinde si la mine de stari...dar de cele mai multe ori las sentimentele sa vorbeasca pentru mine si totul devine profund,cred ca asta ma caracterizeaza. :D Nici eu nu am tot timpul o stare sa scriu dar asta stiu sa fac(cel putin asta cred eu :D ) si nu o sa ma opresc din a scrie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E bine si as vrea sa pot scrie si eu profund insa eu nu prea mai am sentimente ca sa pot face asta ;))

      Delete
  8. Pot sa zic ca ma incadrez in estetica simbolista.Nu imi transmit trairile si sentimentele in mod direct ci prin intermediul unor sugestii si simboluri...
    Pupici!:*

    ReplyDelete
  9. Eu sunt clar directa, deloc profunda... din pacate :(

    ReplyDelete
  10. cred ca mie imi place sa ma exprim direct atunci cand am ceva de spus.

    ReplyDelete
  11. Eu nu pot fi directa. Am foarte putine postari in care zic pe sleau ce gandesc.

    ReplyDelete
  12. Da..scrisul pentru mine inseamna descarcare..si desi am momente cand spun ca voi renunta,nu este deloc asa..
    Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca nu vei renunta pentru ca de multe ori cel mai rau e sa renunti >:D<

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...