Tuesday, October 2, 2012

Dezamagire

E multa dezamagire prin aer la ora asta din noapte cand totul este tacut si linistit. Seara toate ranile fizice dor mai tare, seara raceala te ia mai tare,seara amintirile apar in mintea ta ca un film chiar daca tu nu vrei. Seara, cand vine intunericul si acea liniste stranie tot ce e rau se amplifica.
Ati observat?
Ei bine, eu una da. Am observat si inca extrem de tare.
Sunt dezamagita si din nou am dat frau liber sentimentelor ce se presupunea ca sunt ingropate dar nu da vina pe mine, da vina pe inima  mea.Sunt dezamagita de mine pentru ca am fost avertizata si chiar daca am vrut sa fiu atenta inima mea a gandit singura ca fraiera!
Am facut o postare mica in care am zis ca atunci cand cazi si te  lovesti la genunchi te doare. Trece vremea si rana se vindeca dar apoi daca din nou cazi si te lovesti in acelasi loc, te doare mai tare.Poate ca de data asta nu am cazut ci doar am atins acea rana, ce parea ca e vindecata.Totusi am inteles ca oricat de mult sper si oricat de mult ma gandesc si imi creez propriile vise, ele cu tine nu se vor implini niciodata.Partea rea e ca nu am alte vise sau mai bine spun nu am vise care sa nu te includa.
Sunt fraiera? Da sunt!
Sunt proasta? Da sunt!
Sunt obsedata? Cu siguranta nu!
Sunt disperata? Nici gand!
Te iubesc? Nu! Sunt % sigura ca nu!
Am tinut la tine? Aici nici daca mi-ai da toti banii din lume nu as putea spune ca nu.

Cred ca azi a murit si cel mai mare vis al meu.Din nou l-ai omorat dar sper ca de data asta sa nu se mai trezeasca din morti niciodata...

13 comments:

  1. Daca vei vreau vei putea sa treci peste acest "vis urat" poate inimi ii e greu ,dar trebuie sa poata ca e pentru binele ei si dupa ce se va elibera va zambi asa cum trebuie. :)

    ReplyDelete
  2. ai scris frumos...dar suferinta ta nu e una frumoasa...incearca sa uiti,poate sa incepi o noua etapa din viata,invatand din ceea ce ti s-a intamplat in trecut...ai grija de tine!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pot incerca sa uit dar o alta usa legata de un alt el nu are cum sa se deschida.

      Delete
  3. ..Draga mea.. inteleg perfect ce simti.. inteleg atat de bine sentimentul.. pentru ca il traiesc si eu..
    Doar cine l-a trait candva sau il cunoaste poate sa te inteleaga..
    Te pup.. :)

    ReplyDelete
  4. Era un citat care mi-a placut si care se potriveste cu articolul tau:"At the end of the day, all we really have is ourselves. And nothing in this world can make you feel more alone than that"

    ReplyDelete
  5. Visele sunt ale tale, mereu vor fi !
    Deşi nu se împlinesc întotdeauna, ele ne oferă o speranţă .. un motiv pentru a putea spera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ofera dar uneori speranta asta te duce la si mai multa tristete cand la final realizezi ca ai sperat degeaba.

      Delete
  6. Dor al naibii de tare visele astea 'trezite din morti'!

    ReplyDelete
  7. Cand crezi ca viata ta nu mai are rost, si parca nicio cale de iesire din situatia ta nu mai exista, cand esti disperat(a) si ranit(a), si viitorul e intunecat, sa stii, prieten drag, ca este Cineva care se gandeste la tine si vrea sa te ajute... El a murit pentru tine. Este Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cheama-L in ajutor pe El... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...