Saturday, January 7, 2012

Ce am de facut?

Ce am de facut?
Sa fiu mai buna cu ceilalti, sa incerc sa zambesc si sa nu las lacrimile sa curga pe obrajii mei.Trebuie sa incerc sa fiu fericita chiar daca poate atunci nu am un motiv dar trebuie sa le arat celor din jurul meu ca sunt fericita si ca-i iubesc.Trebuie sa imi amintesc ca avem zile rele si zile bune si ca dupa soare vine ploaie si invers.As vrea sa incerc sa vad partea plina a paharului nu doar cea rea.Sa vad si partea buna din necaz.Sa incerc atunci cand sunt trista sa ma gandesc la lucruri care ma fac fericita.

Asa ar trebui sa fim toti.Daca ai o zi rea, ce conteaza.Nu esti singurul/singura care are.
Poate o sa vi se para ca sunt ciudata.Azi vorbesc despre fericire si maine o sa zic ceva de tristete, dar asa suntem noi oamenii.Azi spunem da, maine nu.Si suntem minunati cu tot ce ne reprezinta.
P.s. stiu ca azi era ziua cu bancuri dar poate o sa apara ceva bancuri mai seara:d

14 comments:

  1. Ai dreptate.Chiar daca avem o zi rea,nu suntem singurii care o are!!:D

    ReplyDelete
  2. asa e viata cu bune si rele, problemele ne fac sa devenim mai puternici, sunt spre binele nostru dar trebuie sa avem grija sa nu lasam orice fleac sa ne supere, pentru ca nu trebuie pus orice la suflet.

    ReplyDelete
  3. cand TU ai 1000 de motive sa plangi, arata LUMII ca ai 1000 de motive sa razi!

    ReplyDelete
  4. Lavi H.: ai dreptate :d


    Yuko: ce frumos:x

    ReplyDelete
  5. Ai foarte mare dreptate in tot ce spui...si nu te considera ciudata,esti chiar foarte normala,la fel ca mine si ca oricare alta persoana.Cu totii avem astfel de momente.Astazi zambesti,maine plangi.Asta e viata.Asa simtim cu adevarat ca traim:D...:*

    ReplyDelete
  6. Într-adevăr, trebuie să privim partea plină a paharului, dar când vezi atâta nepăsare din partea unora...:-< Frumoasă postarea :x

    ReplyDelete
  7. Puteai totusi pune si un banc :d Un zambet in plus nu strica niciodata...zambetele se ofera gratuit! Frumoasa postare! :)

    ReplyDelete
  8. Tristetea si bucria sunt ca o moneda, cand ai una, pe cealalta parte este cealalta care isi asteapta randul.:D SMILE, ar putea fi si mai rau!:-<

    ReplyDelete
  9. ce ai de facut ? sa fii puternica si sa zambesti in continuare !

    e normal sa ai si zile mai rele, nu e nimic ciudat ca esti azi asa si maine asa....eu pot fi acum vesela si peste 2 minute trista(sau invers) :)))

    ReplyDelete
  10. Bune idei .. asa poti fi mai bun pe zii ce trece :D

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...