Friday, November 30, 2012

Vise imposibile/posibile 4

Intr-o zi obisnuita de primavara...
O zi frumoasa de Mai in care soarele e pe cer, ea ar trebui sa stea afara bucurandu-se de vremea frumoasa in parcul central din oras, pe o banca cu o punga de popcorn in mana.
Intr-o parte mai retrasa a parcului unde se aseaza lumea ca sa se odihneasca sau sa aiba parte de liniste el sta pe o banca cu telefonul in mana. E ocupat cu telefonul si nu prea e atent la ce se intampla in jurul lui. Fata isi ia o punga cu popcorn si se aseaza pe o banca care e pe partea opusa fata de banca lui. Tentatia de a se aseza pe banca care e in fata lui e mare insa lipsa de curaj e si mai mare asa ca se pune pe o banca mai incolo dar tot poate sa il priveasca. Din fericire pe acolo nu prea trec oameni in aceasta zi asa ca ea poate sa manance popcorn si sa se uite la el ca la un film.Desigur asta doar daca filmul nu se uita la tine.
Tanara vede cum el isi ridica privirea din telefon si imediat se uita in alta parte. Dar tentatia e din nou mare si trebuie sa vada la ce sa se uita el.Isi intoarce usor capul exact cand si el isi intoarce privirea spre ea. Doua secunde se privesc si din nou lipsa curajului o face sa se uite in alta parte.El se mai uita putin la ea apoi isi pune telefonul in buzunar si pleaca trecand exact prin fata ei. Fata continua sa manance popcornul iar cand termina arunca punga la gunoi si incepe sa mearga spre iesirea din parc.
Iesirea mare e alcatuita din o poarta mare si doua porti mai mici una intr-o parte si una in cealalta parte.Ea iese pe poarta din dreapta iar el iese pe poarta din stanga.O fractiune de secunda cei doi se privesc in ochi apoi aproape in acelasi timp el face la stanga iar ea la dreapta. Dupa alte cinci secunde ea isi intoarce capul in spate si vede cum el merge linistit inainte.Peste alte doua secunde el isi intoarce capul in spate si o vede cum merge inainte.

Cat mi-as dori ca aceasta postare sa se intample si in viata reala 8->
Credeti ca e posibil ca doua persoane sa se sincronizeze atat de bine intr-o singura zi?

17 comments:

  1. Da,chiar ar fi frumos să se petreacă aşa ceva şi în viaţa reală!Dar ce să facem,viaţa nu e aşa cum o vrem noi...din păcate.

    ReplyDelete
  2. Si ce crezi... ca no sa se intample si in viata ta reala ? :P

    ReplyDelete
  3. Se poate intampla in viata reala.Totul este posibil!

    ReplyDelete
  4. Da, e posibil. Desi, de obicei se intampla in filme :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Filmele sunt inspirate din viata reala :d
      Eu asa cred:d

      Delete
  5. orice e posibil, atata timp cat iti doresti si faci ceva in privinta asta.

    ReplyDelete
  6. Da,eu cred cu adevarat,exista persoane care se sincronizeaza o viata.Imi place postarea...Denisa sa continui sa scrii ptr ca ai un mare talent.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc si stai linistita pentru ca nu sunt o persoana care stie sa renunte usor :)

      Delete
  7. E cred că se întâmplă.
    Ioi ce am crezut că se întorc ambii în același timp :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu s-au intors in acelasi timp pentru ca nu era momentul sa apara ceva intre ei :d

      Delete
  8. Chiar e posibil pentru ca si la mine s-a intamplat :"> bine nu asa ,dar s-a intamplat ... iar sincronizarea e perfecta atunci cand sti ca aceea persoana e sufletul tau perfeche indiferent de obstacole. Mi-a placut enorm de mult aceasta postare ,ai descris totul atat de frumos. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, ma bucur ca iti place dar mi-as dori sa descriu si ceva din realitate insa nu am parte de asa ceva :)

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...