Wednesday, November 21, 2012

Cuvinte catre inima inghetata

Inima mea vreau sa imi raspunzi la o intrebare.
De ce nu mai simti absolut nimic?
Chiar ai inghetat atat de tare? Chiar te-a ranit atat de mult incat ai inghetat bocna?Chiar l-am lasat eu sa iti faca asta?
De ce nu simti nimic pentru altii? De ce nu mai vrei sa reactionezi atunci cand creierul iti spune ca a vazut ceva de care ii place? Inainte nu erai asa. Inainte iti pasa si iti adunai tot curajul si incercai macar sa vorbesti o singura data si apoi puteai sa renunti daca iti dadeai seama ca nu o sa mearga nimic. Si acum? CE FACI?!! Renunti inainte sa incepi?! Ce e cu tine?! Ai murit de tot? Existi in corpul meu doar fizic? Doar atat cat am nevoie sa traiesc? Dar cum ramane cu sentimentele? Nu mai vrei sa simti nimic? Stiu ca poti.Sau cel putin cred ca poti dar chiar nu te mai face nimeni sa te opresti o secunda din a mai bate doar pentru ca l-ai vazut la 5 metri distanta asa cum ai patit in trecut de multe ori? Nu crezi ca este cineva care sa merite atentia ta? Eu as zice ca da dar nu iti pot porunci sa simti. Asta doar tu decizi si tu alegi pentru cine o sa simti ceva. Asta doar daca te gandesti sa iubesti pe cineva sau macar sa tii la el.
Mie mi-ar placea sa te trezesti o data inima mea! Stiu ca esti rece si ca la tine e iarna de prin august dar asa e viata. Eu vreau sa merg inainte, tu vrei sa stai pe loc pentru totdeauna.Ce spui? Cine crezi ca o sa castige? Da... Stiu si eu ca ai castigat mereu si ca tot cum ai vrut tu am facut pana la urma.Totusi daca te hotarasti vreodata inima mea draga sa acorzi importanta cuiva sa ma anunti si pe mine ca sa stiu si eu cui sa zambesc.

12 comments:

  1. Eu zic mai bine sa o lasi asa. Te scutesti de durere :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma scutesc de durere prin singuratate? E cam acelasi lucru la mine:d

      Delete
  2. Uneori o ciocolată face minuni :D
    Eu zic să o lași să plângă, să recunoști că te doare și apoi să treci peste. E greu, dar se poate. Am încredere în tine! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa trec peste singuratate?Asta nu am cum sa fac singura :)

      Delete
  3. Mi-e imposibil sa inteleg de ce unii oameni sunt asa insensibili..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crezi ca sunt insensibila?
      Poate ca nu mai am multe sentimente dar totusi nu am devenit atat de insensibila :)

      Delete
    2. Maai,eu intelesesem postarea gresit,nu ma referisem la tine.Cred ca nu am fost foarte atenta cand am citit pentru ca am inteles altceva.Acum ca am recitit lasa-ma sa rectific comentariul.Eu cred ca inima e prea obosita si prea dezamagita,dar o sa simta ceva la momentul potrivit.Imi cer scuze inca o data.Pup dulce!:)

      Delete
  4. Nu e inghetata poate doar confuza,dezamagita ... si isi va reveni complet atunci cand cineva special o so faca sa simta ce doar ea stie ,nu ce trebuie.

    ReplyDelete
  5. Poate pentru ca a fost puternica prea mult timp..

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...