Thursday, October 4, 2012

Doar aberatii

Astazi mi-am facut ceva timp si pentru citit alte bloguri si pe un blog am gasit aceste cuvinte.
"intotdeauna va exista acel cineva special care ne va face sa ne simtim minunat"

Voi chiar credeti asta?Voi puteti sa credeti asta? Se potrivetse in cazul vostru aceasta fraza?Este in viata voastra cineva special care va face sa va simtiti minunat?
Chiar as vrea sa stiu pentru ca la mine nu este si nici nu a fost.

Cred ca am mai zis asta si o mai zic.Liceul e de vina ca nu mai scriu asa des si probabil tot el e de vina ca nu mai am ce sa scriu.
Poate ati observat sau nu dar cele mai multe postari de pe blogul meu meu sunt: povestile, postarile despre un anumit el sau legate de un anumit el si poeziile.
Povestile- din pacate scoala nu imi permite sa scriu prea mult la povesti
Postarile legate de un anumit el- din fericire, cred, nu mai exista un anumit el asa ca nu mai am ce sa scriu
Poeziile: ei bine poeziile erau legate de sentimentele mele cum bine v-ati dat seama. Acum insa nu mai am sentimente ci am doar o inima rece, aproape inghetata.

In aceasta perioada am senzatia ca toate usile mele sau inchis si nu s-au mai deschis altele.Probabil trebuie sa astept sa se deschida nu?Ei bine oricum nu am ce face dar poate cineva sa confirme ca se vor deschide altele?Chiar imi doresc din toata inima sa imi spuna cineva ca intr-adevar se vor deschide si poate vor fi legate si de un alt el. Chiar vreau asta dar mai mult de atat vreau adevarul.

34 comments:

  1. Eu nu mai cred=)) Sau na, cineva special, parintii, un prieten, ceva:-j dar in niciun caz un posibil partener :)) Bullshit-uri!

    ReplyDelete
  2. Nu... nu mai e nimeni care sa ma faca sa ma simt minunat in adevaratul sens al cuvantului doar cu prezenta lui.
    Insa... sper inca ca poate va mai fi cineva in viitorul apropiat :D:D :)

    ReplyDelete
  3. La mine pe blog ai vazut acel comentariu! ;)) eu una cred in asta pentru ca chiar asa este ,sunt persoane si persoane insa la un moment dat o vei intalni pe cea potrivita.Tu inca esti mica acum deocamdata nu ca as fi eu prea batrana :)) dar ai destul timp sa astepti pentru asta ,esti doar la inceput de drum, si iti spun adevarul mai devreme sau mai tarziu il vei gasi pe el.Asa spuneam si eu inainte si uneori imi pierdusem speranta de tot,pana cand imposibilul a devenit posibil. >:D< Trebuie sa te apreciezi asa cum esti pentru ca meriti mai mult decat crezi si sa te infranezi cu rabdare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr-adevar la tine am vazut acel comentariu.
      Eu nu pot sa cred si nu mai am speranta deloc iar la partea cu apreciatul, ei bine eu nu ma plac absolut deloc :d

      Delete
  4. "Se deschid usi ce nu pot fi inchise si se inchid usi ce nu pot fii deschise"

    ReplyDelete
  5. Nici eu nu cred...sunt doar de moment...e prea mult spus ce scrie acolo! Si, mai mult de atat...sunt doar iluzii:-j.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unii cred si sunt siguri ca da altii zic ca nu.
      Eu nu inteleg, care din ele e?

      Delete
  6. Exista mereu, sau aproape mereu, cineva pe care tu il consideri special. Si acel cineva te poate face sa te simti minunat. Dar nu intotdeauna face asta :)

    ReplyDelete
  7. Nu trebuie sa iti pierzi speranta. Pana la urma conteaza si ce iti doresti tu ;) Poate se vor deschide daca vrei cu adevarat ;) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu vreau dar ma tem ca vor fi iar urate.

      Delete
  8. Eu cred ca se va gasi acel cineva special si atunci usa fericirii se va deschide. Te rog sa speri Denisa...nu ai o inima rece,ci o inima buna si vie care simte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pot sa visez si sa imi doresc si chiar asta voi face:d
      Poate mai simte inima mea dar tot ce simte e singuratate, nimic mai mult:)

      Delete
  9. Se vor deschide alte usi. Cotite in colturi, dar se vor deschide. Merita sa le cauti, caci nu sti ce iti pot oferi. (:

    ReplyDelete
  10. Eu nu sunt asa pesimist :) o sa vina totul de la sine...trebuie doar sa fii increzatoare in tine :) zi faina

    ReplyDelete
  11. Nu,nu e nimeni moementan in viata mea care sa ma faca sa ma simt minunat.Mi-ar placea sa cred ca o sa apara cineva,candva...

    ReplyDelete
  12. Da chiar exista acea persoana in viata mea, sunt mai multe, prietenele mele. Chiar daca ele ma mai enevreaza uneori in majoritatea timpului ma fac sa ma simt minunat.
    Si daca te referi la un EL inca nu este si nici nu a fost. desi cand vad un anumit baiat si vorbesc cu el simt ca inima imi sare din piept si imi vine sa zambesc cand il vad. :D

    ReplyDelete
  13. Unde, canda, il vom gasi pe acel cineva "special".
    Cum era o fraza "Cineva, acolo, te iubeste!", dar daca e in cealalta parte a lumii?
    Deci, nu, nu cred. dar e bine sa speri, cum ai zis si tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca fraza era cineva acolo sus te iubeste :d
      si se referea la Dumnezeu :)

      Delete
  14. Cred ca acel cineva special poate sa fie si o muza. De cele mai multe ori, fiind focusat pe ceva anume, omul nu vede padurea din cauza copacilor sau invers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. chiar daca eu nu cred e parerea ta si o respect

      Delete
  15. Special... Multe persoane pot fi numite speciale, dupa modul in care au fost alaturi de tine in cele mai grele momente... Iar de multe ori se intampla ca acele persoane sa nu aiba o legatura prea mare cu tine. Nu mai cred ca o persoana poate fi alaturi de tine toata viata... Intotdeauna se intampla ceva, chiar de nu vrei, iar acea persoana se distanteaza...
    Cat despre usi inchise... Iti trebuie rabdare, multa... Poate nu e momentul potrivit, toate se intampla intr-o perioada bine motivata (chiar daca noi nu intelegem).
    Curaj! Hug you >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate nu crezi dar totusi mai exista cateva persoane care pot fi alaturi de tine toata viata insa nu toti au parte de o persoana asa :d

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...