Saturday, September 1, 2012

Zambete peste zambete

Zambete ieri, zambete azi, zambete maine, zambete ziua, zambete chiar si noaptea in vis.Saptamana asta a fost sarbatoarea zambetelor.De ce? Sa nu va ganditi ca a fost asa pentru ca vine scoala :)) Din acest punct de vedere ar trebui sa nu fie zambete insa ele tot continua sa vina si tot sa vina. Cu motiv sau fara uite ca ele nu vor sa plece iar pe mine nu ma deranjeaza asta. Sarbatoarea zambetelor a fost pornita cu acordul meu pentru ca am hotarat sa schimb ceva la mine si cred ca reusesc. Stiu doar ca de atunci zambetele si-au facut o petrecere si se pare ca aceasta petrecere s-a lungit apoi s-a prelungit si a tot continuat pana in momentul actual, cand se pare ca zambetele s-au atasat de mine iar eu de ele si momentan vom sta impreuna.

Uitati-va pe cer, poate vedeti vreun zambet. Uitati-va in jurul vostru pentru ca sunt sigura ca veti vedea multe zambete. Zambetele sunt mereu cu noi sau pe langa noi doar ca uneori nu le putem vedea datorita lacrimilor ce au acoperit ochii dar totusi zambetele nu pleaca nicaieri...

Categories: , ,

24 comments:

  1. Fara zambete si bucurii viata e pustiu :X :))

    ReplyDelete
  2. Asa da! De vreo saptamana si eu zambesc destul de des. Pentru ca pur si simplu... pot! :))

    ReplyDelete
  3. Fara zambete , frumusetea vietii nu poate fi observata. Ma bucur ca esti fericita !

    ReplyDelete
  4. Zambetele ne fac viata mai frumoasa.Mi-a placut postarea.Te astept cu drag si pe la mine. :*

    ReplyDelete
  5. Si totusi, eu vad atat de multi oameni, parca tot mai multi, care au uitat sa zambeasca, care isi tarasc zilele neputinciosi.

    ReplyDelete
  6. zâmbetele ne fac viaţa specială.Ele exprimă o emoţie,dovada că suntem oameni.

    ReplyDelete
  7. Ce dragut ai scris..:)) zambetele sunt peste tot ! acum stiu asta ..

    ReplyDelete
  8. Asa e cel mai bine:) Sa zambesti e frumos si daca e un zambet sincer nimeni si nimic nu iti poate strica dispozitia:)

    ReplyDelete
  9. Avem doar o viata, care categoric, trebuie sa fie plina de zambete!
    imi place postarea. emana buna dispozitie <3

    ReplyDelete
  10. Cata dreptate ai... Zambetele sunt peste tot si putem sa zambim fara sa vrem doar privind o buburuza cum incearca sa-si ia zborul, sau chiar si cand ne aducem aminte de ceva. Uneori suntem prea orbi, prea ocupati, prea nervosi sa observam maruntisurile din jur :(

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...