Sunday, April 1, 2012

A fi tu!

A fi tu este cel mai bine dar depinde ce fel de om esti.Fiecare om are dreptul de a alege cum vrea sa fie.Poate ca unora nu le place cum a ales,x sa fie dar e imposibil sa le placa tuturor.Suntem diferiti.
Nimeni nu e la fel corect?
In cazul asta nu putem fi pe placul tuturor dar sunt acei oameni care iubesc totul la noi.Acei oameni ce ne inteleg sufletul si cunosc tristetea din el inainte de a le spune noi.Acei oameni sunt prietenii adevarati.Chiar daca suntem diferiti exista unul sau mai multi oameni care iubesc atitudinile ce ne definesc.Sunt si persoane care nu ne agreaza insa si acei oameni au o inima si ei au prieteni pe care ii iubesc.Asta e cursul vietii.Ar fi plictisitor ca tuturor sa ne placa aceleasi lucruri.Tu,cel/cea care citesti asta, esti un om minunat.Fiecare dintre noi e o faptura minunata.Indiferent ca poate e mai sensibila,mai rea,mai fericita,indiferenta etc. tot are ceva minunat inauntrul sufletului. Acel ceva e flacara ce ne ajuta sa traim si ne condimenteaza viata.

27 comments:

  1. Foarte frumos si adevarat :x
    Toti oamenii sunt diferiti , acest lucru face pe om o fiinta minunata !

    Sa ai o zi de duminica minunata !

    ReplyDelete
  2. Nimeni nu e perfect si toti suntem diferiti...si ar fi ciudat tare daca am fi la fel si perfecti...ar fi o mare plictiseala:| :))

    ReplyDelete
  3. E foarte greu sa fi tu in ultima vreme ...multora nu le convine de tine si incerci sa fi placut tuturor .

    ReplyDelete
  4. fiecare e unic in felul lui..dar te contrazic... nu cred ca toti suntem niste fiinte minunate... pentru ca daca am fi am sti sa ne acceptam, si sa fim acceptati de cei din jur asa cum suntem, cu calitati si defecte

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate dar fiecare are ceva special in el, ceva ce il face diferit.

      Delete
  5. foarte frumos! ti-am zis ca imi place.
    si vreau sa vad mai multe posturi gen asta :)

    ReplyDelete
  6. Toti suntem diferi, dar acei unii sunt invidiosi :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa-i... Am o colega, care e nascuta cu o zi inaintea mea, suntem aceeasi zodie, amandoua suntem blonde-satene (ea mai blonda decat mn ) prietenii amandorura se numesc la fel... Avem multe in comun si toti ne confunda :| dar ea e invidioasa si se foloseste de lume pentru a-si realiza interesele, si e gelosa pe toate fetele care vorbesc cu un coleg de-al nostru... (de care cica ii place) dar are prieten...
      Sufleteste suntem doua firi total diferite...

      Delete
  7. Da..a fi tu e cel mai bine.Plus ca oricine altcineva este deja luat!

    ReplyDelete
  8. Ne asemanam...si totusi suntem diferiti.

    ReplyDelete
  9. A fi noi insine,fara a ne lasa influentati de prezenta si parerea celor din jurul nostru,e dificil.Adevarat,toti suntem speciali!

    ReplyDelete
  10. Aşteptam o postare de gen de la tine! Mă bucur că ţi-ai mai revenit şi pari gata de orice. Flower-power sau nu, continuă să lupţi! :)

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...