Sunday, February 20, 2011

NU STIU...

Am vrut de mult sa am si eu un blog,dar nu stiam ce sa scriu  in el si nici nu aveam curajul de a-mi face . Cand in sfarsit m-am hotarat sa imi fac unul....ii multumesc mult iubitei mele surioare Lavi ca m-a ajutat ...am descoperit ca e super sa ai un blog, sa vizitezi alte bloguri, sa descoperi persoane foarte talentate, sa ramai cu gura cascata :)) cand citesti ceva uimitor. Chiar daca nu am blogul de mult timp am cunoscut persoane foarte de treaba carora le multumesc mult pentru tot. La inceput credeam ca nimanui nu ii place ce scriu dar apoi cand am vazut ca erau tot mai multi vizitatori pe blog si apareau tot mai multe comentarii am devenit  foarte bucuroasa, ma bucuram enorm de mult ca erau persoane carora le placeau postarile mele. Simteam ca fac parte din lumea blogurilor,insa acum am impresia ca toata lumea m-a uitat.Nu stiu daca am gresit eu sau poate nu mai am talent...
NU STIU

7 comments:

  1. nu te-a uitat nimeni, poti sa fii sigura de asta! unii intra mai rar cateodata sau nu au timp sa lase com-uri iar altii citesc fara sa lase com-uri.
    nu te descuraja, lupta>:D<
    si eu te iubesc mult si imi pare rau ca nu o arat destul
    P.S a fost placerea mea sa te ajut sa iti faci blog-ul!

    ReplyDelete
  2. Lavi multumesc mult pentru tot ce faci pentru mine ca esti alaturi de mine,multumesc pentru ca mereu imi dai ce cer chiar daca eu sunt mai incapatanata si trebuie sa ma rogi mult timp ca sa iti dau ceea ce imi ceri. Multumesc ca tu esti mereu acolo pentru. mine chiar daca eu nu sunt pentru tine .

    ReplyDelete
  3. Mereu cineva va fi aici pentru tine! Ai o sora minunata bucura-te impreuna cu ea de placerile vietii >:D< Cititorii tai sunt inca aici

    ReplyDelete
  4. ce cuvinte frumoase mi-ai spus !:)
    multumesc.

    ReplyDelete
  5. Deni, nu trebuie sa te descurajezi,asa cum a zis si Lavinia,multi intra pe blog dar nu lasa comentarii,pun pariu ca sunt multe persoane care te citesc,uneori si eu am impresia ca nu ma citeste nimeni,ca nu mai am vizitatori si vreau sa ma las de blog,dar apoi imi trece,stiu ca sunt persoane care ma citesc si asteapta mereu sa postez cate ceva.
    Mult succes iti doresc si cat mai multe postari,scrii foarte frumos:)

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...