Friday, April 11, 2014

Coşmarul

Capitolul 6
A doua zi când Melissa deschide ochii soarele este sus pe cer strălucind destul de tare pentru această perioadă a anului. Fară să ştie de ce sau ce a cauzat asta ,tânăra are o stare foarte bună .Se pregăteşte pentru şcoală ascultând melodia care se difuzează la radio şi anume  Sore-beautiful life. Fredonează în timp ce îşi dă cu peria prin părul şaten,apoi îşi dă cu foarte puţin ruj după care se uită la telefon pentru  a vedea cât este ora .Conform ceasului ei peste puţin timp ar trebui să meargă spre staţia de autobuz .Coboară scările repede apoi salută când ajunge în bucătărie.
-Bună dimineaţa mami,tati!
-Bună dragă! o salută părinţii ei aproximativ în acelaşi timp.Te simţi mai bine?
-Mă simt extraordinar dar nu ştiu de ce ,le zice aceasta aşezându-se la masă.În clipele următoare cei trei iau micul dejun apoi Melissa se ridică îşi ia geanta şi după ce le spune părinţilor că se vor vedea mai târziu pleacă spre staţie.Mergând pe stradă zâmbeşte deoarece deşi este luna octombrie afară este destul de cald însă tinerei îi place asta deoarece ea iubeşte căldura.Ajungând în staţie observă că  sunt mai mulţi elevi din liceu cunoscuţi de ea aşa că îi salută  primind înapoi salutări de la ei .Printre cei care se află în staţie este şi Bianca prietena ei cu Alexandra sora mai mică.
-Ca să vezi, eşti încă în viaţă  Melissa? întreabă Bianca îmbrăţişând -o pe prietena ei.
-De ce nu aş fi în viaţă ?întreabă tânăra râzând.
-Ei, ştii că glumesc .Deci cum a fost?
-Cum? Aaa da! Mă simt  mai bine ,nu mai îmi este rău.
-Ce? Nu la asta mă refer. Ce ai făcut ieri cu ştii tu cine?
-Ha?Ştiu eu cine? Bianca ştii că te iubesc dar azi cred că baţi câmpii.Uite că vine autobuzul.Deci Alexandra  îţi place liceul nostru? Te-ai acomodat ? Întreabă Melissa când autobuzul se opreşte iar cei din staţie încep să urce.
-Da, îmi place aici... spune aceasta încercând să zâmbească, însă este clar că ceva o preocupă.Din
această cauză Alexandra nu a scos prea multe cuvinte nici ieri şi nici alaltăieri iar Melissa a observat asta.Cele trei fete urcă în autobuz, Melissa fiind ultima.Priveşte spre cei care stau pe scaune şi îi observă pe Claudiu şi pe Lidia ,fiind foarte aproape unul de altul. Pe scaunele din dreapta celor doi şi în spatele, respectiv faţa lor sunt oameni care se pare ca se distrează de minune alături de Claudiu si Lidia. Aceasta poartă o maletă strâmtă cu decolteu, pe deasupra având o vestă neagră care ar trebui să mai acopere decolteul însă nu îşi face treaba.Este îmbrăcată cu o fustă strâmtă gri şi colanţi albi iar tocurile pantofilor cu toc înalt, produc sunete ce îi aduc Lidiei multe priviri admirative de la băieţi şi invidioase de la fete. Fiind ocupată cu analizatul acelei scene ce nu o face să se simtă deloc bine, Melissa  nu observă că toti înafară de ea stau jos iar autobuzul porneşte în viteză făcând-o pe Melissa să cadă pe genunchii unei persoane.Dându-şi seama în ce poziţie se află, se adună aşezându-se repede pe scaun lângă acea persoană.Cu obrajii puţin roşii îşi întoarce uşor privirea spre cel de lângă ea şi vede un păr brunet puţin ciufulit şi doi ochi căprui pătrunzători privind-o.
-Aaa... îmi pare rău pentru mai devreme, spune ea mutându-şi câteva clipe ochii de pe chipul lui frumos, însă imediat se uită din nou la el zâmbind.Ceva din adâncul ei îi spune că l-a mai văzut înainte sau că îl ştie de undeva însă nu reuşeşte să-şi amintească de unde.Totuşi alungă căutarea prin memorie pentru că el întoarce capul spre geam exact când de afară se aude un tunet.
Va urma

0 comentarii:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...