Monday, January 31, 2011

Intrebare si raspuns

 PRIMA PARTE

Era o noapte intunecata si rece. Luna era ascunsa dupa norii cenusii.Abia daca dadea putina lumina.Ar fi trebuit sa isi asculte mama cand i-a spus sa nu stea mult la prietena sa pentruca se va intuneca, dar Flavia nu suporta ca mama ei sa aiba dreptate . Degeaba se certau ele in fiecare zi ,ea considera ca e mare si poate decide singura. Credea ca tot ce face e normal pentru varsta ei de 15 ani , desi nu ii placea sa mearga singura noaptea pe strazi.
Iar daca ar fi plecat mai devreme prietenele ei ar fi ras de ea si risca sa isi piarda statutul de cea mai populara fata . Ajunse din fata cea noua si ciudata cea mai cunoscuta din scoala . Daca nu ar fi  facut ce faceau celelalte fete nimeni nu ar mai vorbii cu ea . NU! isi spuse ea in gand . Nu putea face asta fix acum cand i se parea ca Eduard se uita uneori la ea. Isi aduse aminte cand traia sora ei Alexandra . Ce bine se intelegeau ele . Erau cele mai bune prietene.Isi spuneau totul, daca una era suparata cealalta stia cum sa o faca sa rada imediat. Deobicei Alexandra era cea care o facea fericita fiind mai mare. Insa  moartea ei si mutarea in alt oras au zdrobit-o pe Flavia . Atunci a inceput sa dea vina pe mama ei . Au inceput sa nu se mai inteleaga , dar cand  Flavia s-a imprietenit cu 3 fete pe care mama ei  nu le placea deloc s-a iscat scandalul. Ea petrecea mai mult timp cu fetele devenind genul de fata care se machiaza desi religia lor interzicea asta , nu mai mergea la biserica chiar daca inainte iubea locul acela .Acum singurul lucru care avea sens in viata ei era sa fie cea mai buna .
Ajunse pe strada ei . Mai avea doar cateva case si ajungea , cand de pe o banca din parc se ridica un tanar care vine direct spre ea ...                                                               
                                                                              VA URMA 

10 comments:

  1. Interesant inceputul de poveste!

    ReplyDelete
  2. E realitate si e placut s-o intalnesti si citind, nu doar stiind ca exista(atunci nu-i placut).:)

    ReplyDelete
  3. frumos ceea ce scrii ,de altfel ca si blogul tau:)

    ReplyDelete
  4. Foarte interesant:]. Ce face un anturaj gresit din oameni...

    ReplyDelete
  5. Imi place, lasa suspans si dorinta unei parti ce va urma.>:)

    ReplyDelete
  6. nu te supara,mi-ai spus sa te anunt daca mai scriu una,am scris inceputul...

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...