Tuesday, February 26, 2013

Fara titlu

Sa o luam cu inceputul.
Stiu ca am sarit peste ziua de luni cu poze dar dimineata a trebuit sa fac o tema lunga pe care am uitat-o si m-am trezit cu ea pe cap.Iar seara am avut o alta problema si am uitat complet de ziua cu poze.
In fine, nu e mare bai. :))
O alta problema e legata de povestea Identitate secreta.Stiu ca nu am mai postat de mult la ea si imi pare rau insa nu prea am timp.Vreau sa scriu mai mult si apoi sa postez. Voi incerca saptamanile astea pana la ziua mea sa o termin. Sa speram ca voi reusi:))
O alta problema si ultima e faptul ca inima mea nu mai poate sa placa.Vad genul de baiat pe care mi l-am imaginat doar in vise insa niciodata cand trece pe langa mine nu il vad.
Nu stiu cum reusesc asta insa nu prea are importanta.Important e ca inima mea nu suspina cand il vede cu alta fata, nu isi doreste sa fie langa mine si simt ca pot trai la fel de bine si fara el.Insa creierul se gandeste doar la el si dorinta de a arata bine provine de la faptul ca imi doresc sa ma vada.
Este ciudat nu?
Am stat si m-am intrebat de ce nu mai pot eu sa plac cu inima, ca sa zic asa si am primit raspunsul.
Inca pot! Inca pot sa fac asta dar imi e frica.Fara sa vreau imi este frica.Imi este frica sa incep sa tin din nou la cineva.Toata aceasta nepasare care vine din inima e cauzata de frica.Mai nou se pare ca m-am imprietenit cu frica:))
Ideea e ca niciodata nu am vrut sa fiu prietena cu frica...

Thursday, February 21, 2013

Asta e ceva nou

E nou!
Intr-adevar e nou si cam imposibil de crezut dar va rog sa nu uitati cat de incapatanata sunt si daca imi propun ceva atunci aia fac.Mai ales daca asta inseamna schimbarea starii mele de spirit in bine.
Am realizat azi ca: Imi place sa fiu optimista! Ma simt foarte bine!
Si acum PAUZA.
Eu sa fiu optimista?Eu sa incetez sa vad doar lucrurile rele si culmea ca acum le vad doar pe alea bune:))
Totul e posibil nu? Da! Chiar este si daca si cele mai imposibile dorinte pot fi implinite eu de ce sa nu pot scapa de negativism?
Pot scapa de el si pot fi optimista.Pot fi cum am fost acum 3 ani cand imi iubeam viata.
Poate ca nu ma credeti dar prin postarile urmatoare va veti da seama ca eu stiu sa fiu optimista si chiar sunt.Veti observa ca pot sa vad lucrurile bune chiar foarte bine.

O seara frumoasa va doresc! :x

Monday, February 18, 2013

Luni-Poze 18

De data asta vor fi poze de luni seara pentru ca nu am vrut sa le pun dimineata din diferite motive:d
Totusi e mai bine mai tarziu decat niciodata asa ca iata pozele:
1
 2
 3
 4
 Ce spuneti? Eu aleg poza numarul 1.:x

Saturday, February 16, 2013

Echipa

Mintea imi e tulbure de la atatea necazuri, de la atatea probleme grele care apasa intr-una fara sa le pese.
Sunt norii cenusii care nu imi dau pace si imi intuneca gandirea fragila, influentabila.
Echipa alcatuita din creier si inima, care mereu rezolva probleme si incearca sa analizeze lucrurile cat mai bine, incepe sa se destrame.Inima e prea rece, prea indiferenta iar creierul nu mai poate sa duca totul de unul singur.
E prea multa ploaie si prea mult frig in inima. Trebuie sa chem soarele la mine.Trebuie sa il aduc cu forta.Trebuie sa determine inima sa se dezghete.Dar nu are pe cine iubi.Vrea sa iubeasca dar nu are pe cine si din nou devine rece si indiferenta.Nu poate, sunt prea multe rele pe pamant, e prea mult rau in jurul ei nu poate...
Iar creierul...
El e mereu realist si analizeaza din toate privintele.Asa ii e felul.Asa este facut si oricat ar incerca nu are cum sa schimbe dorinta de a calcula totul cu foarte mare atentie.Chiar din aceasta cauza nu mai poate.Are nevoie de ganduri bune.Are nevoie ca norii sa dispara.Are nevoie de soare.
Inima si creierul sunt cei mai buni prieteni, indrumatori pe care ii am iar eu i-am distrus. Mi-am lasat inima sa fie afectata si schimbata de cine nu trebuia si am lasat ca tunetele si fulgerele sa isi faca simtita prezenta in mintea mea, fapt care a distrus rationamentul creierului.
Iar acum tot ce mi-a mai ramas de facut este sa incep sa sper ca vor fi si lucruri bune asa cum isi doresc cei doi prieteni si trebuie sa ii fac sa fie o echipa puternica, mai puternica decat in trecut.
Trebuie sa sper ca va fi bine chiar daca acum sunt numai tunete si fulgere.
Timpul trece iar eu invat cum sa nu mai fac aceleasi greseli si cum sa imi coordonez viata spre bine.

Thursday, February 14, 2013

O fi Happy Valentine`s Day dar nu si la mine

De cand ma stiu, de cand am inteles si eu ce inseamna Happy Vantentine`s Day am zis ca nu imi place aceasta zi.Cand am mai crescut am inceput sa zic ca urasc ziua indragostilor.Astfel nu trece niciodata 14 februarie fara ca eu sa zic:Urasc ziua indragostitilor!
Poate unul din motive e ca sunt singura sau poate nu vad ce rost are aceasta zi.Cine vrea sa isi dea cadouri o poate face in oricare alta zi. Chiar nu vad rostul acestei sarbatori dar cine sunt eu sa ma pun cu ceilalti?
Poate ar trebui sa va spun ce zic toti si anume Happy Valentine`s Day doar ca la mine nu e happy.Nu a fost si ceva imi zice ca nu va fi prea repede.

Tuesday, February 12, 2013

A incerca

Incerc pentru ca nu ma astept sa imi cada lucruri din cer.
Incerc pentru ca ma iau mult dupa citatul "Dumnezeu da dar nu baga in traista"
Incerc pentru ca imi doresc si nu cred ca e un lucru rau.
Eu incerc, nimeni nu poate zice ca nu incerc insa un om a spus o data ca nu poti lupta pentru cineva daca acea persoana nu vrea sa lupti pentru ea.

Incerc dar nu pot incerca la infinit.

Monday, February 11, 2013

Luni-Poze 17

Nu stiu cum e la voi dar la mine din pacate iarna s-a intors.
Asa ca daca tot afara e alb cat vad cu ochii hai sa avem si niste poze pe masura.
1
 2
 3
 4
Aleg poza numarul 4.

Saturday, February 9, 2013

Identitate secreta 21


 Sara povesteste
Nu am stat mult in baie si cand m-am intors in tricoul lui care era destul de lung ca sa nu mi se vada ceva ce tuturor barbatilor le-ar fi placut sa priveasca, vampirul era intins pe canapea privind serios ecranul telefonului sau.Am inchis usa cu un zgomot usor in speranta ca se va uita la mine si va spune ceva.La urma urmei eram intr-o cladire cu tineri diferiti ca sa le zic asa, la fel ca mine, iar pe canapea statea un vampir ce arata incredibil de bine cu acea privire serioasa.Vazand ca el nu zicea nimic ci statea aproape nemiscat, am decis ca ar trebui sa spun eu ceva.
-Aaaa, multu…
-Ar trebui sa dormi.
-Glumesti nu? M-ai adus aici unde zici ca lucreaza Teo si mai e…
-Dormi de buna voie sau trebuie sa caut un somnifer?! a intrebat furios dar tot fara sa se uite la mine.
Intr-un fel il intelegeam.Eram doar o bataie de cap pentru el.Seful lui i-a ordonat sa ma aduca aici. Probabil ca a aflat de mine foarte de curand si cu siguranta eram doar o treaba pe care trebuia sa o duca la final.Cu privirea in pamant m-am intors cu spatele si am inceput sa fac pasi inceti spre pat.Dupa trei pasi facuti a aparut dintr-o data in fata mea atat de brusc incat aproape ca am tresarit.
-Imi pare sincer rau.Nu am vrut sa spun asta.
-Lasa, te inteleg.
-Nu!Chiar imi pare rau.Stiu ca ai multe intrebari dar ar trebui sa dormi.
-Da, asa e… i-am zis cu jumatate din gura.Inca ma simteam vinovata chiar daca de pe fata lui se citea regretul sincer pentru acele vorbe spuse.Am incercat sa trec pe langa el insa m-a oprit punandu-si un brat ca o bariera in fata mea.
-Daca nu zambesti si nu imi spui ca m-ai iertat pentru ce am spus nu te las sa dormi.
-Dar nu sunt suparata.Vreau doar sa merg acasa.
-Esti ca si acasa aici.
-Nu! Casa mea e la cativa km distanta.Daca nu il cunosteam pe Teo nici macar nu eram aici! I-am zis furioasa si pentru prima data de cand am primit noua identitate am dat frau liber lacrimilor.De mult timp nu am mai simtit nevoia sa plang iar atunci cand lacrimile au inceput sa mi se prelunga pe obraji, toata furia pe care o aveam in mine si toate intrebarile complicate au disparut.
Nu mi-am dat seama cand dar am realizat ca nu mai stateam in picioare ci pe pat iar vampirul dragut ma tinea strans in brate.Interesant era faptul ca si lumina se stinsese si din cauza oboselii ochii mei s-au inchis cu lacrimile inca pe gene.

Autorul povesteste

Vazand ca Sara a adormit tanarul a asezat-o comod pe pat si a invelit-o cu patura dupa care s-a intins langa ea dandu-i cu zambetul pe buze cateva suvite rebele de pe fata.Intr-adevar era foarte frumoasa si cand Teo isi va da seama unde era iubita lui probabil va face urat de tot. Acest gand i-a sters zambetul de pe fata vampirului.Daca Teo avea de gand sa se certe cu seful din cauza Sarei atunci ar fi fost o mare problema dar seful nu i-a ordonat sa o aduca aici pe Sara ca sa il infurie pe Teo. Ba dimpotriva.A facut asta pentru binele ei, ca sa nu ajunga pe mana oamenilor de stiinta.Vroia sa aiba grija de ea cum a avut grija si de el si de toti ceilalti diferiti.Exact ce vroia si Teo nu?Sa aiba grija de prietena lui… Insa daca Teo vroia sa aiba grija de Sara de ce a transformat-o intr-o felina?Sa fi fost doar un accident asa cum i-a zis Cristina? Desigur, Cristina ar fi facut orice doar ca Teo sa nu fie crezut o persoana rea.Dragostea ei pentru Teo era cam foarte oarba dupa parerea celorlalti dar vampirul era convins ca ea stia toate relele pe care le facea cel iubit dar nu vroia sa le accepte.Din partea lui nu avea decat sa inchida ochii la tot si sa nege.La urma urmei ea va regreta si in plus nu era treaba lui ce facea colega de munca.
Atentia lui s-a indreptat din nou spre Sara care avea pe obraji urme de la lacrimi.Chiar si asa arata frumoasa dormind linistita ca si cum nimic rau nu s-ar fi intamplat.Era adevarat ca s-a intamplat cel putin un lucru rau pentru ea insa de acum inainte erau bine venite doar lucrurile bune iar el putea avea grija ca multe lucruri frumoase sa se intample asta doar daca statea prin preajma ei.Insa problema era Teo.Cu siguranta nu avea de gand sa o lase pe Sara aici.Cu atat mai putin alaturi de el.Hotarand sa nu se mai gandeasca la asta isi muta din nou atentia asupra Sarei.
Minutele treceau incet insa tanarului nu ii pasa.El era multumit sa o priveasca pe tanara frumoasa cum dormea linistita rasufland incet.Nu se putea abtine sa nu ii atinga pielea.Era atat de fina si delicata incat tanarul se temea ca atingerea lui sa nu ii faca rau.I-ar fi placut sa o priveasca asa o vesnicie si mai mult i-ar fi placut ca si ea sa il priveasca dar cu siguranta nu ii putea cere acest lucru.Ea nici macar nu stia cum il cheama dar nimeni nu ii stia numele adevarat.Toti ii spuneau vampirul fara sa se intrebe ce nume a avut cand era un om normal.Oare ea ar fi vrut sa ii afle numele?L-a intrebat cum il chema dar nu a insistat prea mult.Trebuia sa recunoasca faptul ca oricat de mult ar fi insistat el nu i-ar fi spus care ii era numele dar acum era alta treaba.Acum, privind-o ar fi vrut sa ii spuna numele lui dar oare ea mai vroia sa il afle?Se intreba el mangaindu-i fata cu degetele fapt care a facut-o pe Sara sa se foiasca putin in acelasi timp in care auzul ascutit al tanarului l-a instiintat ca se apropie cineva de camera lui.Nu era oricine dar vampirul nu a mai avut timp sa se ridice.De fapt nu a vrut sa se ridice mai repede.A vrut ca Teo sa vada ca era altcineva langa prietena lui si chiar asa s-a intamplat.
-Stai bine? l-a intrebat Teo fiind la cativa metri distanta de pat privindu-l serios pe tanarul vampir care se ridica incet ca nu cumva sa o trezeasca pe Sara.
-Ce cauti aici? L-a intrebat pe Teo ignorand intrebarea lui.
-Am venit sa iti fac o vizita.Tu ce crezi ca fac aici?Cum a aflat de ea?
-Daca te referi la sef, stii si tu ca el afla tot.
-Nu fa pe grozavul cu mine.Stii la ce ma refer si vreau un raspuns.
-Atunci intreab-o pe Cristina pentru ca eu am primit doar ordinul sa o aduc pe Sara aici.
-Ea e bine? a intrebat Teo privind spre tanara care dormea prea adanc ca sa le auda conversatia.Stia ca o astfel de intrebare nu prea isi are rostul dar vroia ca macar cineva sa ii spuna ca e bine.Iar acel cineva era vampirul care chiar daca nu putea sa ii citeasca mintile stia ce vroia Teo sa auda.Iar fi placut sa ii spuna ca Sara nu e bine si ca asta e numai vina lui dar privindu-l pe cel alaturi de care a muncit in acea cladire atat de mult, tanarul a reusit doar sa spuna :
-Va fi bine.Dar poate ca ar trebui sa vorbesti cu ea.
-Am incercat insa nu ma lasa. Spune!De ce seful o vrea aici?
-Poti sa il intrebi.Vrea sa discute cu tine si deja stie ca esti aici. 
I-a spus vampirul chiar inainte ca usa sa se deschida si un tanar de aproximativ 16 ani care ar fi trebuit sa doarma la ora aceea dar care era imbracat ca si cum ar fi gata de placare, a facut un pas inauntru.
-Tata vrea sa va vada.Pe amandoi!Acum!
Va urma

Wednesday, February 6, 2013

Se poate sa nu stii?

Am uitat cum e sa placi pe cineva. Am uitat ce simti atunci cand placi pe cineva.
E grav, nu?
Ce fel de fata nu mai stie cum e atunci cand placi pe cineva?
De fapt, ce fel de fata nu stie daca place un anumit baiat sau nu?
Ati mai vazut asa sau sunt singura care pateste asta?
Am citit in carti despre multe cupluri.Cum iti bate inima mai tare cand apare el/ ea, cum unii se balbaie atunci cand vorbesc cu o persoana speciala si multe altele.
Am vazut cu proprii mei ochi cum o persoana e aieriana de-a binelea pentru ca place un baiat.

Cred ca trebuie sa incetez sa imi mai pun intrebari.Cred ca trebuie sa imi vad de viata si daca asta inseamna sa dau cu piciorul la ceva ce putea merge bine atunci cred ca asta este...

Monday, February 4, 2013

Intrebari ratacitoare

Imi zboara gandul peste mari si tari dar mereu revine la aceeasi intrebare.O intrebare cu un raspuns necunoscut pentru oameni.O intrebare care ii e adresata lui. Intrebarea mea preferata dar care ma chinuie cel mai mult.
Poate tie ti-e usor dar eu trebuie sa stau sa ma chinui intrebandu-ma oare esti acel baiat de pe banca singuratica sau e doar un simplu trecator? Oare esti tu cel care are un zambet fermecator sau e doar un actor care frange inimile fetelor? Oare tie iti este mai usor?Tu stai si te intrebi cand o sa iti cunosti jumatatea, adica pe mine? Sau cine stie?Poate ne-am cunoscut deja dar eu nu imi dau seama.
Intrebarile acestea ma macina atat de mult incat imi doresc sa ma evapor.Sa scap de gandurile chinuitoare care se intreaba unde esti.
Mi-ar placea ca atunci cand vei veni sa ai pe tine un tricou pe care sa scrie"Sunt al Denisei"
Insa mi-ar placea si sa fii acum cu mine dar nu prea se intampla ce imi place mie.
Nu stiu ce faci chiar acum dar stiu ca uneori, in clipele de slabiciune e greu sa imi conving inima sa nu tina la cineva pe care mi-au cazut ochii.
Traiesc cu speranta ca tu esti acolo si te voi intalni la un moment dat dar mai apare si intrebarea de unde voi stii ca esti tu?
Imi voi da seama?Imi va spune inima?
Vorbim despre aceeasi inima care mi-a spus si ca primul baiat la care am tinut e jumatatea mea.
Da...
Vorbim despre aceasta inima care si-a lins toate ranile provocate si vrea o noua poveste.Dar iti pasa? Iti pasa ca mai devreme sau mai tarziu din nou inima mea va suferi si va avea alte rani?
Nu... Nu iti pasa pentru ca nu ma stii.Si daca sa zicem printr-o minune ca ma stii, nu iti pasa pentru ca nu simti nimic pentru mine.Poate vei simti mai incolo sau poate eu nu am suflet pereche...

Luni poze-16

Luni!Poze! Hai sa vedem ce poza va place mai mult azi.
1
 2
3
 4
Imi place poza 3:x

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...