Monday, February 27, 2012

Vise 6

Stiu ca nu e adevarat ce scriu eu in aceste Vise dar stiu ca daca as alege eu"povestea mea de dragoste" ar fi ca in aceste Vise...

Imediat vine primavara iar asta ma face fericita.Cu el nu am mai vorbit de ceva vreme dar stiu ca inca e acolo pentru mine.Ma place prea mult ca sa poata sta mult departe de mine.Poate de asta mereu cand ies de la scoala il vad ca sta cu prietenii lui in fata scolii chiar daca el nu invata aici.De obicei stau cateva secunde cu fetele apoi plec spre casa.Merg linistita pe drum si peste 2 minute telefonul meu vibreaza.Prietena mea imi da raportul.
-A plecat si el. Acum e la cativa metri in urma ta.
Zambesc si inchid telefonul apoi il pun inapoi in buzunar.Imi place ca cerul e mai deschis acum la culoare chiar daca afara e intuneric.Oare de ce ma urmareste?Poate nu vrea sa patesc ceva.Oricum nu am spus ca nu imi  place.Maresc pasul vrand sa ajung acasa mai repede.Ajung in fata blocului si dupa ce sun la interfon intru inauntru.Ma schimb repede si manac la fel de repede apoi intru pe mess.Nu stiu cum dar el era deja pe mes.
Eu: Salut!
El: Salut :d
Eu: pot sa te intreb ceva?
El: orice :d
Eu: ai fost azi la scoala mea?
El: poate da, poate nu, dar lasa asta
El: vreau si eu sa te intreb ceva :-?
Wow, vrea sa ma intrebe ceva.
Eu: Spune :d
El: maine seara iesi la  7 nu? :-?
Eu: cred ca da... de ce? :-??
El: doar intrebam asa...
El: fara motiv
Eu: ok
De parca nu as sti de ce a intrebat.Dar daca el nu vrea sa imi spuna nu e nimic.Insa cand merg pe drum si cineva cunoscut  merge in spatele meu nu ma simt bine pentru ca daca fac un pas gresit o sa vada.Dar maine merg cu Ad. o prietena de a mea asa ca nu imi pasa daca ma urmareste din nou.A doua zi cand am iesit de la scoala el nu era acolo.Ciudat daca nu imi pasa de el de ce inima mea e dezamagita?Nu vreau sa ma gandesc la aceasta intrebare.Noi suntem doar prieteni.

17 comments:

  1. Frumoasa povestioara ta desprinsa din vise ... poate te va surprinde cand te vei astepta mai putin...nu se stie niciodata ! :)

    ReplyDelete
  2. Ce coincidenta.
    Imi aminteste de un bun prieten al meu.
    Oricum poate inima ta este dezamagita ca te.ai atasat intr.un fel de el.
    Postarea este minunata.>:D<

    ReplyDelete
  3. Doar prieteni..:)e o urma de nostalgie in aceste 2 cuvinte...sau cel putin asa am citit eu. Frumoasa postare.

    ReplyDelete
  4. de la "doar prieteni" se poate ajunge intr-o fractiune de secunda la "doar iubiti" ;))

    ReplyDelete
  5. Eu am un prieten care ma urmareste in fiecare pauza.:D Si de fiecare data cand plec de la scoala, pana la drumul care ne desparte pt ca el o ia in alta directie, sta in spatele meu si se uita la mine. Crede ca nu mi-am dat seama, dar eu stiu si nu o sa-i zic :)) :d.

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...